Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
291
Utgivningsdatum
2010-12-01
Förlag
GML-förlag
Dimensioner
185 x 120 x 22 mm
Vikt
320 g
SAB
Ner.07,Hc.017
ISBN
9789186215569
Jakten på den perfekta puben (häftad)

Jakten på den perfekta puben

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2010-12-01
229
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kristina tittade på den perfekt v-formade ryggtavlan som cyklade framför och undrade hur den såg ut au naturel. Hon borde kanske snarare funderat över vad hon egentligen gjorde vinglandes i Cardiff mitt i natten. Men man ska ju leva i nuet, och detta var ett gyllene tillfälle att börja leva efter den devisen.
Efter att ha blivit utmobbad från sitt jobb emigrerade Kristina till Wales. Följ med på en underhållande jakt på varmvatten, drömyrket och en klassisk pub bland byråkrater, cirkusdirektörer, kolbaroner, kung Arthur och Jabba de Hutts vänsterhand.
Kristina Svensson är skribent, hobbyfotograf och vetenskapsinspiratör som gillar god ale, snygga män och ett värdelöst vetande. Hon har bott i Wales i två omgångar, 1999-2000 och 2004.
Jakten på den perfekta puben är en blandning av kåseri och reseberättelse.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jakten på den perfekta puben
 2. +
 3. M Vägatlas Sverige 2022 : Skala 1:250.000-1:400.000

De som köpt den här boken har ofta också köpt M Vägatlas Sverige 2022 : Skala 1:250.000-1:400... (häftad).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Jakten på den perfekta puben. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. För mina tankar till Ett år i Provence
  Kim M. Kimselius, 1 mars 2017

  Att recensera böcker av författare man känner är alltid svårt. Man vill inte ge boken ett dåligt betyg, ändå tvingas man ibland göra det. Jag är ärlig i alla lägen, oavsett vem det är som har skrivit boken. Därför blev Kristina Svensson lite nervös när jag lagt ut på Instagram att jag läste boken. "Hjälp!" blev hennes kommentar. Här kommer min ärliga recension av Jakten på den perfekta puben.

  Det här är en bok som tar läsaren med till Wales, olika pubar och miljöer. Den lär dig också... Läs hela recensionen

 2. Inspirerande berättelse
  Stefan Åberg, 3 februari 2014

  Jakten på den perfekta puben av Kristina Svensson utspelar sig i Wales i staden Cardiff med omnejd dit Kristina några år in på det nya seklet återvänder för att arbeta som vetenskapsinspiratör på Technical Science Center (TQ) efter att några år tidigare ha tagit en MSc i Science Communication vid universitetet där.

  TQ är alltså ett science center, en besöksattraktion med olika interaktiva experimentstationer där syftet är att förklara fysikaliska, kemiska och tekniska fenomen och i f... Läs hela recensionen

 3. Lättläst om jakten på den perfekta puben
  Holger , 15 september 2011

  Jakten på den perfekta puben innehåller en massa beskrivningar av olika äventyr som huvudsakligen handlar om livet i Wales med några avstickare hem till Sverige som omväxling.
  Kristina Svensson har ett humoristiskt och lättläst sätt att skriva. Bokens är uppdelad i många små kapitel ett för varje äventyr. Det är lockande och enkelt att kasta sig in i nästa avsnitt och bara fortsätta att läsa. Några äventyrsbeskrivningar är riktiga höjdare som t.ex. beskrivningarna av de problem som kan up... Läs hela recensionen

 4. Humoristisk och lättläst
  Lakrits, 6 december 2010

  Det är kul att påminnas om roliga detaljer man upplevt i Storbritannien och man får intressanta inblickar i ett ovanligt yrke. Boken är kryddad med kuriösa faktainslag. Att den är humoristisk och lättläst gör den inte sämre.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Kristina Svensson