6 efter 60 : sex vanliga kvinnors livshistoria (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2011-06-10
Förlag
GML-förlag
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
214 g
SAB
Vnd
ISBN
9789186215736
6 efter 60 : sex vanliga kvinnors livshistoria (häftad)

6 efter 60 : sex vanliga kvinnors livshistoria

(1 röst)
Häftad Svenska, 2011-06-10
239
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
När jag fyllde sextio bestämde jag mig för att intervjua kvinnor i samma ålder som jag. Jag valde ut sex kvinnor som berättade för mig om sina livsöden och sitt kärleksliv. De var modiga nog att lämna ut sina mest intima detaljer. Jag tolkade sedan deras berättelser och ändrade namn på personer och orter.

De upplevde att det var viktigt att berätta hur det var när de var unga och hur de själva och omvärlden förändrats. Vilka fördomar fanns förr och vilka lever kvar i dag?

Det har skett en stor utveckling från sextiotalet och framåt men vissa tabun finns kvar. Det som var runda ord när vi var unga, har i dag inte samma laddning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. 6 efter 60 : sex vanliga kvinnors livshistoria
 2. +
 3. Jakten på miljonerna - UNIK SPECIALUTGÅVA MED 10 EXTRA TIPS

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jakten på miljonerna - UNIK SPECIALUTGÅVA MED 1... av 100miljonersmannen (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Margareta Sjödin

 • 6 efter 60

  Margareta Sjödin

  Det är inte slut med att vara kvinna efter en viss ålder. Vi behöver fortfarande närhet, värme och sex. När jag fyllde sextio bestämde jag mig för att intervjua kvinnor i samma ålder som jag. Jag valde ut sex kvinnor som berättade för mig om sina ...

 • Sländan och draken

  Margareta Sjödin

  Isen låg som en tunn hinna över Brunnsviken. Solen var ljus och gul likt vispad äggula mot en himmel vit som snö. Försiktigt gled jag på mina gummisulor en bit ut på isen, bort från strandkantens kristaller. Genom lager av genomskinliga vingar kun...