Som glöd blir till aska (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (217.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
De fyra elementen (del 2)
Inläsare
Lars T Johansson
Utgivningsdatum
2009-03-18
Förlag
Ordfront Ljud
ISBN
9789186223182
Som glöd blir till aska (ljudbok)

Som glöd blir till aska (ljudbok)

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2009-03-18

Styckköp

149
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sonja Walter slår sin man. Ingen av dem som känner det välanpassade medelklassparet skulle tro det, men så är det.

Staffan Walter drömmer om att Sonja ska dö. Livet skulle bli mycket enklare då. Så en dag inträffar något som alltför väl stämmer med Staffans fantasier.

Som glöd blir till aska är en gastkramande psykologisk thriller om rädsla, skuld och bitterhet bakom välputsade villafasader. Om hur ett till synes oskyldigt hemlighetsmakeri kan förvandlas till en mardröm.

"Det är alltid skönt att se att man inte hade fel. Annika Sjögrens debut i fjol var bra och i uppföljaren visar hon med eftertryck att det verkligen inte var en tillfällighet...Här har vi en ny författare som har något att berätta, som ger nytt liv i den lite slumrande genren småstadsdeckare. Eller deckare och deckare, det här är i högsta grad modern spänningslitteratur med spännande intrig, mycket intressanta och väl utmejslade karaktärer," skrev Anders Wennberg i Gefle dagblad.

"När hon är som bäst närmar hon sig ett slags naturalistiskt förhållningssätt: hon följer sina personer sakligt registrerande och låter dem ta varje obevekligt och ack så oskyldigt steg mot avgrunden. (...) Annika Sjögren påminner om Ruth Rendell med sin distanserade förståelse för människors irrationella handlingar och rädslor", skrev Lotta Olsson i DN.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Sjögren