Lilla stjärna (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
John Ajvide Lindqvist
Utgivningsdatum
2010-05-05
Förlag
Ordfront Ljud
Medarbetare
Magnusson, Jens (form)
Dimensioner
130 x 130 x 40 mm
Vikt
340 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789186223427
Lilla stjärna (cd-bok)

Lilla stjärna

(2 röster)
CD-bok Svenska, 2010-05-05

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Av författaren till bästsäljaren "Låt den rätte komma in"
Innehåller 14 Cd-skivor + 1 Mp3-cd
Lilla Stjärna är berättelsen om två flickor.
Under en svamputflykt hittar svensktoppsartisten Lennart ett spädbarn nedgrävt i en plastpåse. Han räddar flickan till livet och hennes första skrik gör honom stum. Ur den lilla kroppen stiger en serie perfekt träffade toner. Han tar med flickan hem och gömmer henne i källaren. Hennes obefläckade musikalitet ska ge hans liv mening.
Hon är Flickan med den gyllene håret.
Vid samma tid föds en annan flicka i en mellansvensk stad. Hennes liv rymmer inte många glädjeämnen. Hon upplever sig själv som grå och alldaglig med få begåvningar och ännu färre vänner. Hon tröstar sig med elaka hyss och trollande på olika nätforum.
Hon är Den andra flickan.
Så småningom korsas de två flickornas vägar. En brinnande vänskap växer fram, med förödande konsekvenser för alla som kommer i dess närhet.
Lilla Stjärna är en historia om kärlek och besatthet, om en röst ifrån en annan värld och idoldyrkan driven till sin spets. Hur långt är du villig att gå för den du beundrar över allt annat?
I Lilla Stjärna för John Ajvide Lindqvist ännu en gång in skräcken i ett vardagligt, samtida Sverige. Unga människor i en värld av bortvända vuxna försvarar sig med vad som finns till hands. Eldrivna verktyg, om så krävs. Det är hans mörkaste bok hittills och både känsliga läsare och älskare av Allsång på Skansen varnas.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lilla stjärna