Om jag kunde drömma (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Twilight (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2009-05-11
Upplaga
1
Förlag
Earbooks
Översättare
Carina Jansson
Originaltitel
Twilight
Dimensioner
132 x 130 x 29 mm
Vikt
270 g
SAB
uHce/LC
ISBN
9789186229337
Om jag kunde drömma (cd-bok)

Om jag kunde drömma

CD-bok Svenska, 2009-05-11

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Boken bakom succéfilmen "Twilight"!

"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom."


Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i delstaten Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest kär. Edwards och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Om jag kunde drömma är en intensivt sinnlig och utomordentligt spännande blandning av thriller och kärleksroman. Den har på kort tid blivit en världsuccé av Harry Potter-mått. "Twilight", den framgångsrika filmatiseringen av romanen, kommer på DVD i maj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stephenie Meyer