Twilight - Om jag kunde drömma (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (282.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2011-07-07
Förlag
Storyside
Översättare
Carina Jansson
ISBN
9789186229351
Twilight - Om jag kunde drömma (ljudbok)

Twilight - Om jag kunde drömma (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2011-07-07
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom."

Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i delstaten Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest kär. Edwards och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Om jag kunde drömma är en intensivt sinnlig och utomordentligt spännande blandning av thriller och kärleksroman. Den har på kort tid blivit en världsuccé av Harry Potter-mått. "Twilight", den framgångsrika filmatiseringen av romanen, kommer på DVD i maj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Twilight - Om jag kunde drömma