Släpp inte taget (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (348.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2009-08-11
Förlag
Earbooks
Översättare
Jan Järnebrand
ISBN
9789186229771
Släpp inte taget (ljudbok)

Släpp inte taget (ljudbok)

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2009-08-11

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Tia och Mike Baye hade aldrig kunnat tänka sig att spionera på sina barn. Men på sista tiden har deras sextonårige son Adam varit ovanligt frånvarande och med tanke på att hans bäste vän Spencer nyligen begått självmord kan de inte låta bli att oroa sig. Och bara några dagar efter att de låtit installera ett spioneringsprogram på sonens dator skakas de av ett olycksbådande meddelande från en okänd avsändare.

Som om han inte hade nog med bekymmer får Mike reda på att grannpojken Lucas Loriman är i akut behov av en njurtransplantation. I egenskap av pojkens läkare sitter han nu inne med en hemlighet som kan komma att tillintetgöra familjen Loriman.

I en annan grannvilla gör Spencers mamma en överraskande upptäckt om den natt hennes son dog. Men innan hon hinner ta reda på mer försvinner plötsligt Adam spårlöst. En förlamande skräck lägger sig över grannskapet.

När de tre familjernas liv kolliderar med varandra börjar gömda hemligheter i det förflutna sakta stiga upp mot ytan. Och när en oidentifierad kvinna hittas död i området hotar dessa hemligheter att vända upp och ner på livet i det stillsamma lilla samhället. Hur långt är föräldrarna beredda att gå för att skydda sina barn?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Släpp inte taget. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Harlan Coben Släpp inte taget har flera olika...
    bonadea, 20 december 2013

    Harlan Coben Släpp inte taget har flera olika handlingar som verkat helt sakna samband med varandra men Harlan Coben har lyckats skickligt väva in historier i varandra. Det hade kunnat bli en röra av allting men i släpp inte taget kommer författarens skicklighet fram, han har skapat en thriller som tar upp en viktig fråga de flesta tonårs föräldrar brottas med., Hur långtäkan man gå för att ha koll på sitt barn om man misstänker att något inte står rätt till. Är det ok att spionera, öppna pos... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben