Spionen på FRA (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (361.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2010-01-01
Förlag
Earbooks
ISBN
9789186231033
Spionen på FRA (ljudbok)

Spionen på FRA Ljudbok

(59 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2010-01-01

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Dykaren och före detta flygofficeren Anton Modin lämnar sin tjänst på Sektionen för Särskild Inhämtning, den mest hemliga fraktionen inom den militära underrättelse- och säkerhetstjänsten. Han har just mist sin hustru och sina två barn vid Estonias förlisning och han är övertygad om att SSI bär skulden för katastrofen.

Fjorton år senare kommer Modin en väl bevarad hemlighet på spåren. Det rör sig om en sovjetisk ubåt som den svenska marinen under kalla krigets sista år sänkte i Stockholms skärgård. Modin beslutar sig för att - bokstavligt talat - gå till botten med den sjunkna ubåtens mysterium, en operation som innebär att han sätter rikets säkerhet på spel och gör sig till lovligt byte för svensk, rysk och amerikansk säkerhetstjänst. Anton Modin söker sanning och upprättelse. men är också fast besluten att utkräva hämnd för den familj han förlorat.

Spionen på FRA är en djupt initierad spänningsroman om ubåtskränkningar och spioneri inom FRA och underrättelsetjänsten. Den bygger på egna erfarenheter och åratal av arkivforskning och samtal med personer som varit verksamma inom underrättelseväsendet eller på annat sätt haft inblick i de händelser som boken anspelar på.Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Spionen på FRA. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Konspirationsteorier
    -, 24 januari 2023

    Jag får en känsla av att Jallai befinner sig i en konspirationstanke, bottnade i en stark hatkänsla mot socialdemokratin. Det ger mig lust att läsa vidare och försöka förstå.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders Jallai