Försvunnen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (270.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Myron Bolitar (del 9)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2011-07-07
Förlag
Earbooks
Översättare
Jan Malmsjö
ISBN
9789186231347
Försvunnen (ljudbok)

Försvunnen (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2011-07-07

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Det är sju år sedan Myron Bolitars korta kärleksaffär med nyhetsreportern Terese Collins fick ett abrupt slut och sedan dess har de inte haft kontakt med varandra. Myron blir därför minst sagt överraskad när hon plötsligt ringer och ber honom komma till hennes undsättning i Paris.

Tereses före detta man Rick är nämligen spårlöst försvunnen. Han arbetade som undersökande journalist och hade enligt egen utsago kommit någonting viktigt på spåren. Mot bättre vetande beger sig Myron till Paris, där det emellertid snart visar sig att Rick hittats mördad. Chockad inser Myron att både Terese och han själv är misstänkta. Samtidigt blir han mer och mer intresserad av att ta reda på vad som egentligen hänt och få klarhet i det mysterium brottsplatsundersökningen uppdagade: DNA-spår från Tereses och Ricks dotter som dog i en bilolycka för tio år sedan...

Försvunnen, den nionde boken i Myron Bolitar-serien, innehåller alla de ingredienser som utmärker Harlan Cobens deckare: ett högt tempo, en vass dialog och en handling som fångar läsaren från första sidan och sedan inte släpper taget.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Harlan Coben