Sahifa Sajjadiya (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Arabiska
Utgivningsdatum
2011-11-15
Förlag
DVV kultur
Dimensioner
244 x 175 x 37 mm
Vikt
1100 g
SAB
Cmdd
ISBN
9789186267131

Sahifa Sajjadiya

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Arabiska, 2011-11-15
100
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Dessa duaa och åkallelser av Imam Sajjad(A) är samlade i och kända som Sahifa Sajjadiya och denna bok är efter den heliga Koranen och Nahjul Balagha en av de största, djupaste och rikaste av kunskaps skatter och gudomliga sanningar; så pass att storheter bland Shia kallat den för "Koranens syster", "Ahl al-Baits(A) evangelium" och "Aal Mohammads(A) Zaboor"
Sahifa Sajjadiya är inte enbart för recitation; det är en kärlekens manifestation. En manifestation av dyrkarens själ i dess vackraste tillstånd i uttryck av sin kärlek - hänge ditt hjärta till de gudomliga viskningarnas befriande anda och låt själen flyga och uppleva en glimt av högre höjder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sahifa Sajjadiya
 2. +
 3. Mafatih al-Jinan : en samling gudomliga åkallelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mafatih al-Jinan : en samling gudomliga åkallelser av Den Väntades Vänner (inbunden).

Köp båda 2 för 474 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sahifa Sajjadiya. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Själens vårdade ord
  Haydar, 31 maj 2012

  När alla dörrar är stängda och du känner utanförskap och du omfamnas depression och ångest som är väldigt vanligt i vårt samhälle så vill du bara ha något som öppnar dit hjärta. Nyckeln till hjärtat är Sahifa Sajjadiya.

  Denna författare har lyckats på ett obeskrivligt sätt göra denna samling av åkallelser som är tillämpad för varje situation.

  Orden är som plåster på såren och de är själens ord som vill tala ut. Ljuvligheten och skönheten, poesin flödar genom varje åkallelse.... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner