Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2010-08-17
Upplaga
1
Förlag
Nicotext
Originaltitel
Game Girl - Det är dags för brudarna att ta hem spelet!
Dimensioner
200 x 130 x 15 mm
Vikt
220 g
SAB
Qcg,Dogb
ISBN
9789186283162
Game Girl (häftad)

Game Girl

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2010-08-17

Slutsåld

Game Girl är en praktisk raggningshandbok, oumbärlig för singelkvinnor i 10-talets Sverige. Oavsett om du söker efter en dejt, ett hångel, en älskare, en pojkvän eller mannen i ditt liv får du här underhållande och funktionella tips som garanterat ger resultat.

Läsaren erbjuds en mängd utmaningar för att öka sitt självförtroende, utveckla sin sociala kompetens samt okonventionella raggnings- och dejtingtips. Alla raggningstips är testade och markerade med svårighetsgrad. Utmaningarna följs av korta anekdoter ur verkligheten: hur det kan gå till då de olika strategierna utförs. Dessutom finns plats för egna reflektioner.

Varje kvinna som väljer att bli en Game Girl kommer inte bara att bli en verklig player - hon kommer dessutom att få ett fantastiskt underhållande singelliv!

Game Girl Det är dags för brudarna att ta hem spelet!

Om Game Girl i media:
"Prins Charming kommer inte ridande till bardisken om du står med viftande ögonfransar och blickar blygt. Nej, ta kommandot och bryt en isbit framför nosen på den utvalde."
Annette Fröstberg/TT, Dagens Nyheter, 24 november 2010

"Sara Starkström har insett att du som kvinna måste agera på egen hand: 'Vill man ha något får man göra det själv. Jag jämför det med schack. Damen i schack kan flytta på sig hur som helst och det kan vi tjejer också. Då får vi ta vara på det.'"
Aftonbladet, 17 september 2010

"Ett mer sympatiskt alternativ till The Game"
Isabelle Ståhl, Nöjesguiden, juni 2011

"Dags att luta sig tillbaka, killar! Nu är det tjejernas tur att ragga..."
Peter Larsson, Slitz, februari 2011

"Boken är full av tips och roliga utmaningar som du som läsare ska utföra för att till slut både hitta dig själv och kanske även den stora kärleken."
Metro Student, november 2010

"Sara Starkström, författare till nya raggningsbibeln för tjejer Game Girl har testat ett gäng raggningsmetoder och flirtknep för att se vilka som funkar bäst. Flirta och höj självkänslan med en dos tokighet är hennes råd"
Södermanlands Nyheter, september 2010

"Till skillnad från amerikanen Neil Strauss kontroversiella storsäljare 'The Game', som riktar sig till män och enligt Sara enbart inriktad på att 'pricka av nedlagda tjejer i en svart bok', tycker hon inte att man ska ljuga eller luras. Saras budskap är snarare att vill man ha roligt får man ta tag i det själv, oavsett om man söker efter ett hångel, en dejt, en älskare eller en pojkvän."
Åsa Görnerup Faith-Ell, lokaltidningen Mitt I, 8 maj 2012
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Game Girl. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. The Game för kvinnor
    Mia, 21 december 2011

    Jag hade mycket förutfattade meningar om den här boken eftersom utsidan ser ut precis som The Game (som jag ogillar) men det visade sig att den här boken är nästintill tvärt om: den vill faktiskt hjälpa kvinnor att må bättre (om dock på lite brutala och underliga vis ibland hahaha). Jag gillar den starkt och tror den har något för alla!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Starkström