Format
Spel
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-09-10
Förlag
Nicotext AB
Originaltitel
Bajsspelet - Ett Skitroligt Spel
Dimensioner
250 x 345 x 50 mm
Vikt
680 g
ISBN
9789186283254
Bajsspelet Jublileumsbox (spel)

Bajsspelet Jublileumsbox

(17 röster)  |  Läs 4 recensioner
Spel Svenska, 2010-09-10
202
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
NYHET! Ny uppdaterad version!

Bajsspelet är ett roligt spel för barn och vuxna i alla åldrar.

Alla bajskorvar tävlar mot varandra på en spännande bana där pruttljud och mycket annat gör spelet till en rolig tillställning med många skratt. Kom ihåg, försten till toaletten vinner!

Nu med två nya bajskorvar: Emojibajs & Bäbisbajs!

Så välj bajskorv och var med du också i detta skitroliga spel!

Recensioner:
"Barnen tyckte det var jättekul, särskilt eftersom det fanns flera olika bajskorvar att välja mellan och majoriteten av dem gillade att göra de obligatoriska pruttljuden."
HÖGSTA BETYG!
Betyg: 5/5
Sydöstran / BLT, 13 december 2018

"Kiss och bajs blir en aldrig för gammal för och det här tämligen busenkla brädspelet har framkallat gapskratt hos såväl treåringen som 63-åringen."
Betyg: 4/5
Värmlands folkblad, 15 december 2018

"Enkelt och roande för barn (eller vuxna) i kiss- och bajsåldern."
Betyg: 4/5
Kommunalarbetaren, 12 december 2018

"Imponerande många typer av bajskorvar: tio stycken finns att välja på som spelpjäser. Bara det skapar fnissattacker och högljudda funderingar hos barn i rätt ålder. (...) Du slår en tärning och flyter din bajskorv framåt på spelplanen. Hamnar du på en brun ruta ska du göra pruttljud, på en gul ruta kissljud och på en röd ruta ta ett steg tillbaka med din bajskorv. (...) Är kiss och bajs det roligaste du vet har du en högtidsstund framför dig."
Expressen, 7 december 2018

"Flytta din bajskorv på planen. Hamnar du på brunt gör ett pruttljud, på gult ett kissljud. Den som först plumsar ned i toaletten vinner. Två femåringar tjöt av skratt: Skitkul!"
Sydsvenskan / Helsingborgs Dagblad, 5 december 2018

"Prutt Även ett riktigt skitspel är lärorikt (...) Bajsspelet är toppen, konstaterar några av barnen på avdelningen Valhall på Hybelejens förskola på Herrhagen i Karlstad. Jätteroligt att man får välja bajskorv (säger ett av barnen). (...) Förskolelärare Anna Johansson sitter med vid spelbordet. Det är bra för det är tillräckligt enkelt för att de ska klara av att spela själva. Och det är bra träning på att räkna, säger hon. (...) De lär sig så mycket, samarbete, att vänta på sin tur, att man inte alltid vinner och att man ska spela klart även om det inte går så bra, säger hon."
Betyg: 4
Nya Wermlands-Tidningen, 1 december 2018


"Ett lättsamt tärningsspel som lockar till en hel del skratt hos både barn och vuxna. Olika modeller av bajskorvar tävlar mot varandra och först till toaletten vinner. För att slippa straffas med bakåtsteg på vissa rutor måste man göra prutt- eller kissljud. Enkla spelregler och söta spelfigurer. (...)"
Västerbottens-Kuriren, 1 december 2018

"Du är en bajskorv och du har bråttom till toaletten. Du tävlar mot andra bajskorvar på en bana där överraskande kiss- och pruttpauser gör racet lite mer oförutsägbart och tokigt. Först till plums i porslinstronen vinner. (...) Komma igång-tid: Mycket snabb start om du inte fastnar i den tunga existentiella frågan om vilken typ av spillning du identifierar dig bäst med."
Borås tidning, 30 november 2018

Välj om du ska vara hård-bajs, lösbajs, bebis-bajs, emoji-bajs eller någon annan av de åtta bajsklumparna och skynda dig så fort du kan till toaletten. På vägen måste du ibland göra ett pruttljud, ibland ett kissljud. Populära Bajsspelet är ingen nyhet, men det firar 10 år i år. Ett enkelt och skitroligt spel för de allra yngsta, som tycker att det är kul med kiss och bajs.
Tidningen 7, 29 november 2018

"Bajsspelet (Nicotext) för barn och vuxna i al
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bajsspelet Jublileumsbox
 2. +
 3. Travets odödliga hjältar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Travets odödliga hjältar av Willy Klaeson (inbunden).

Köp båda 2 för 409 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Bajsspelet Jublileumsbox. Sätt ditt betyg »
 1. Toppenspel för barn!

  Jag har spelat detta spel med barn mellan 4-10 år och de har alla älskat det! De vill spela 10+ gånger på raken och har valt ut sina egna favoritbajskorvar. Jättebra och lärorikt spel med söta bajskorvar.

 2. Billigt utförande
  Robert, 5 maj 2019

  Det är lite tråkigt att det bara är bilder på bajskorvar i papp i stället för 3D-figurer. Hursomhelst så tycker 3-åringen att det är kul att spela. Men man får inte mycket för pengarna. Lite bajskorvar av trolldeg och en bana uppritad på papper hade fungerat precis lika bra, om inte bättre.

 3. För barn i kiss&bajs-åldern
  Rita, 26 december 2016

  Våra barn var för stora, men för förskolebarn är det nu kul. Man kan göra spelet själv, det är väldigt enkelt.

 4. Succé!
  Cecilia Persson (Malmö), 6 juni 2016

  Gav spelet till en fyraåring som sedan beskrev det som "världens bästa spel"!
  Har även spelat det med en femåring som också älskar det.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Nicotext

 • En mening om dagen - Min treårsdagbok

  Nicotext

  I den här boken skriver du om ditt liv, en mening om dagen. Efter tre år har du skrivit över 1000 meningar om ditt liv! Det är en dagbok för dig som är på språng och som du kan fylla i när och var som helst: på tåget, vid frukostbordet eller preci...

 • Vår bröllopsbok

  Nicotext

  En bok för par som planerar sina liv tillsammans. Med hjälp av filosofiska frågor om er själva, bröllopet och framtiden samlar ni minnen och planerar för vad som komma skall i en behändig fylla-i-bok, som även fungerar som en gästbok på er bröllop...

Bloggat om Bajsspelet Jublileumsbox