Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2013-01-10
Upplaga
1
Förlag
Nicotext
Dimensioner
200 x 130 x 14 mm
Vikt
279 g
SAB
Ohic,Vebg
ISBN
9789186283896
Sluta röka på ett kul och annorlunda sätt (häftad)

Sluta röka på ett kul och annorlunda sätt

(1 röst)
Häftad Svenska, 2013-01-10
108
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Att sluta röka kan vara väldigt svårt och innefattar ofta pekpinnar om faror med hälsan och miljön. Sluta Röka är en bok som gör det lättare att ta steget genom att göra rökavvänjningen på ett kul och annorlunda sätt.

Med diverse uppdrag, utmaningar och uppgifter kan läsaren/rökaren fokusera på aktiviteterna istället för det negativa med rökningen och kan på så vis, efter bokens slut, förhoppningsvis kallas sig för icke-rökare.

Recensioner:

"Att sluta röka är inte det lättaste och många gånger handlar det om en press från omvärlden som innefattar hälsoråd och pekpinnar (...) Sluta röka är en bok som underlättar avvänjningen på ett kul och annorlunda sätt. (...) Hälsa & Fitness rekommenderar varmt boken."
Emma Samuelsson, Hälsa & Fitness, mars 2013

"Boken är till för dig som vill sluta röka för att först hjälpa dig att röka mindre och sedan ge upp beroendet helt. Genom annorlunda och roliga utmaningar får du en överblick över ditt beteende och får reda på varför, hur och när du röker. Det är i slutändan du själv som bestämmer, men efter att ha genomfört utmaningarna i denna bok kommer du förhoppningsvis att hitta fler anledningar till att sluta redan idag."
Kuriren, Finlandssvenskarnas veckotidning, nr 3, 20 februari 2013
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sluta röka på ett kul och annorlunda sätt
  2. +
  3. Tobaksfritt liv : funderat på att sluta röka och snusa?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tobaksfritt liv : funderat på att sluta röka oc... av Margareta Pantzar (häftad).

Köp båda 2 för 254 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carl-Johan Gadd