Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2011-04-28
Upplaga
1
Förlag
Grenadine
Dimensioner
190 x 135 x 10 mm
Vikt
328 g
SAB
N.08
ISBN
9789186287108
Golf- och whiskyresor (häftad)

Golf- och whiskyresor

(3 röster)
Häftad Svenska, 2011-04-28
109
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Att whisky och golf hör ihop är ett välkänt faktum. Mängder av entusiaster vet att golf och whisky är långt mer än bara en sport och en dryck, utan en livsstil med sitt eget språk och en särskild elegans som bjuder på mängder av möjligheter till sofistikerade njutningar.

Följ med den flerfaldigt utgivna whiskyförfattaren tillika golfentusiasten Dag Lennartsson på hans golfresor med tillhörande whiskyprovningar genom Europa och övriga världen. Författaren tar oss med till klassiska golf- och whiskyresmål som Skottland och USA, men även mer obskyra golfländer på frammarsch som Wales, och mer exotiska whiskytillhåll som Japan. Även här i Sverige finns golf- och whiskydestinationer som bara väntar på att utforskas med denna guidebok som inspirationskälla. Detta är en oumbärlig guide för golfälskaren som vill krydda sin resa med den subtila njutning som bara en fin whisky kan ge, och samtidigt lära sig om golfens och varje resmåls kulturhistoria.

Golf- och whiskyresor är en reseguide men även mycket mer: handfasta rekommendationer på hotell, restauranger, golfrutter och destilleribesök varvas med författarens personliga upplevelser, fotografier och tankar om ämnena. Fullspäckad med information som presenteras på ett personligt vis ger denna bok läsaren inspiration inför kommande semestrar, och är det perfekta resesällskapet för en sann livsnjutare.

OM FÖRFATTAREN
Dag Lennartsson är författaren bakom Grenadines försäljningsframgång Sveriges whiskykrogar, och har dessförinnan skrivit tre böcker i ämnet: Golf, mat och whisky, Whisky, whisky, whisky och Mera whisky. När han inte ägnar sig åt sin golfpassion deltar han flitigt på mässor och festivaler, håller i whiskyprovningar samt är även en av grundarna till den paraplyorganisation som finns för alla Sveriges whiskyklubbar, Svenska Whiskyförbundet, med totalt över 5 000 medlemmar i 125 klubbar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Golf- och whiskyresor
  2. +
  3. Inspirerande resmål : spirituella resmål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inspirerande resmål : spirituella resmål av Sara Baxter (inbunden).

Köp båda 2 för 273 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Golf- och whiskyresor