Alkoholfria cocktails : martinis, daiquiris, mojitos, caipirinhas, mousserande aperitifer, varma drinkar och mycket mer (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
93
Utgivningsdatum
2015-03-30
Upplaga
1
Förlag
Stevali
Medarbetare
Stjerne, Eva (red.) / Maranik, Eliq (form) / Maranik, Alan (form)
Dimensioner
233 x 182 x 15 mm
Vikt
407 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789186287702

Alkoholfria cocktails : martinis, daiquiris, mojitos, caipirinhas, mousserande aperitifer, varma drinkar och mycket mer

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-03-30
181
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Alkoholfria cocktails

Gör en god drink! En törstsläckande välkomstdrink, ett läskande bål eller en alkoholfri grogg. Listan kan göras lång. Konsten är att kunna göra drinkar för alla.

Alkoholfria drinkar är lika goda och vackra som sina motsvarigheter. Att göra goda och spännande drinkar är inte svårt. Med denna bok och närmaste butik har du allt som behövs för att göra välkända och spännande drinkar. Det som sklijer denna den här boken från alla andra drinkböcker är att man måste inte använda alkohol för att få stora smaker och vackra drinkar: Martinis, mojitos, tikidrinkar, bål och varma drinkar. Alla dessa går att göra utan alkohol. Även kallade virgin drinks. Med lite övning och goda råvaror kommer alla att lyckas i hemmabaren.

Att göra goda och spännande drinkar kräver bara lite övning och goda ingredienser. Martinis, bål, mojitos, varma drinkar, kalla drinkar, caiprinhas, virgin drinks, tikidrinkar. Klassiska namn både i barerna och litteraturen. Ordet drink förmedlar fest och trevligt umgänge. Därför är det självklart att alla som väljer bort alkohol också ska kunna dricka dessa.

Drinkar är fest!

Örjan Åstrand är barmästare med över 30 åres erfarenhet inom restaurangbranchen, idag arbetar han på restaurangen Tennstopet. Han har även varit ordförande i Sveriges Bartendras Gille.

Örjans tävlande och mångåriga arbete med alkoholfria drinkar har bland annat lett till att han skapat "almedalsdrinkarna", ett projekt startat av UNF (ungdomens nykterhetsförbund) för att lyfta fram alkoholfritt drickande under Almedalsveckan i Visby Gotland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Alkoholfria cocktails : martinis, daiquiris, mojitos, caipirinhas, mousserande aperitifer, varma drinkar och mycket mer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Såg jättefin ut
    Petra , 24 januari 2022

    Jag gav bort den och personen som fick den säger sig vara mycket nöjd. Härligt fina bilder och enkla recept.

  2. Fantastiska alkoholfria alternativ!
    Rolf i Norrköping, 25 oktober 2016

    Härligt för alla som inte vill eller kan dricka alkohol! Ska finnas hos alla som gör drinkar så hen ska kunna mixa festliga drinkar till alla som av olika anledningar väljer bort alkoholen och ska slippa sitta med mineralvatten eller söt dricka! Bra Örjan Åstrand!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Örjan Åstrand