Konditorns bakverk : bästa tips till ett lyckat bak (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2015-09-23
Upplaga
1
Förlag
Stevali
Medarbetare
Lehnberg, Martin (foto)
Dimensioner
240 x 200 x 19 mm
Vikt
696 g
SAB
Qcae
ISBN
9789186287801
Konditorns bakverk : bästa tips till ett lyckat bak (inbunden)

Konditorns bakverk : bästa tips till ett lyckat bak

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2015-09-23
89
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Konditorns bakverk är vinnare i tävlingen "Årets svenska måltidslitteratur 2015" i kategorin: Söta bakverk Konditorns bakverk-bästa tips till ett lyckat bak. Bakar man med kärlek märks det direkt, och det behöver inte vara komplicerat. Visst, när det är fest vill man ju anstränga sig och göra något extra smarrigt som imponerar på gästerna. Men det enkla kan också göra intryck. Efter en kraftig middag vill man kanske bara ha något lätt, då räcker det med en skopa glass, en pralin, en bit morotskaka till kaffet eller, varför inte, en stor skål nygjorda chokladbollar. Följ med in i den söta världen och låt dig inspireras av en konditors bakverk och desserter. Recepten är lätta att följa och illustrerade med vackra och informativa fotografier. Självklart ingår också en mängd knep, tips och råd för ett lyckat och smakrikt resultat. Hoppas att ni genom mina recept får uppleva samma glädje och smakrikedom som jag gör varje dag. Bon appétit! / Per Bäckström Per Bäckström är chefskonditor och kreativ chef på anrika Wienercaféet i Stockholm, och därtill dessert och leveransansvarig på flera välkända Stockholmskrogar och caféer, däribland Prinsen, Villa Godthem, Le Rouge, Trattorian, Zink Grill, Le Bar, Orangeriet, Bar Burger Café och Café Milano. Han tog brons i Årets konditor 2014 och vann tredjepriset i TV-programmet Dessertmästarna 2013. På hans CV finns bland annat Bakker de la Haye i Amsterdam, samt NK-bageriet, Hasselbacken, Melody hotel och Villa Källhagen i Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konditorns bakverk : bästa tips till ett lyckat bak
  2. +
  3. Kakburken : hela Sveriges bästa bakverk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kakburken : hela Sveriges bästa bakverk av Mia Öhrn (inbunden).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Konditorns bakverk : bästa tips till ett lyckat bak. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Nice book
    Debora Espinosa, 4 april 2019

    This is a Nice book with great ideas that goes from Classic swedish pastrties to more modern ones. I will try some recipes

Visa alla 1 recensioner