Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2016-08-26
Upplaga
1
Förlag
Grenadine bokförlag
Medarbetare
Stjerne, Eva (red.)
Dimensioner
250 x 270 x 22 mm
Vikt
961 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789186287962
Kaffe : världens dryck (inbunden)

Kaffe : världens dryck

Inbunden Svenska, 2016-08-26
209
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Skriven av Sveriges mesta kaffeboksförfattare

Kaffe - världens dryck är en inspirerande, rolig och lärorik bok som snabbt drar dig in i kaffets spännande och föränderliga värld med hjälp av en helgjuten form och många vackra bilder.

Boken täcker det mesta som är värt att veta om kaffe: växten kaffe; historien om hur kaffe blev dagens världsdryck; alla vitala steg fram till färdigt kaffe; kaffe som handelsvara; ansvarsfullt kaffe; hälsoaspekter av kaffe; mängder med handfasta råd om bönor, redskap och hantverk; mångfalden av kaffedrycker samt olika länders varierande kaffevanor.

Här ingår också specialskrivna kapitel för den svenska marknaden om kaffets utveckling i Sverige till dags dato samt tips på bra kaffeställen, specialaffärer, mikrorosterier, baristautbildningar och informationskällor.

Kaffe - världens dryckär en perfekt present till alla kaffedrickare - både till dig själv och alla andra. Den kan även användas som en introduktion i ämnet för yrkesverksamma inom mat-, dryck-, kafé- och restaurangvärlden eller, varför inte, som gåva i samband med olika kunderbjudanden.

God kaffenjutning!

Anne Nilssonär idag Sveriges mesta kaffeboksförfattare med Svensk kaffebok(2007), En handbok kaffe(2009), Kaffe (2010) - utnämnd till världens fjärde bästa kaffebok i kokbokstävlingen Gourmand World Cookbook Awards år 2010 - och nu senast Kaffe - världens dryck (2016). Läs mer om Anne Nilsson på www.annenilsson.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kaffe : världens dryck
  2. +
  3. Kaffe

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kaffe av Anne Nilsson (inbunden).

Köp båda 2 för 349 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anne Nilsson

  • Kaffe

    Anne Nilsson

    Vi svenskar är näst bäst i världen på att konsumera kaffe, och denna svarta dryck är idag trendig och populär som aldrig förr. Här är boken som tar upp allt ifrån hederligt svenskt kokkaffe till kafétrender och häftiga kaffedrinkar. Med stort enga...

Bloggat om Kaffe : världens dryck