25 små gulliga Amigurumidjur (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2010-08-17
Upplaga
1
Förlag
Känguru
Översättare
Catharina Andersson
Medarbetare
Stubbs, Sarah (red.) / Andreason, Eva (red.) / Keogh, Paula (form) / Gaffen, John (foto)
Dimensioner
252 x 195 x 15 mm
Vikt
660 g
SAB
Qccab
ISBN
9789186289256
25 små gulliga Amigurumidjur (inbunden)

25 små gulliga Amigurumidjur

(5 röster)
Inbunden, Svenska, 2010-08-17

Slutsåld

Virktrenden från Japan fortsätter att locka nya utövare världen över. De små amigurumifigurerna dyker upp överallt: hemma och på jobbet, i skolan och affären, på väskor och nyckelringar, i parken och på bussen. Virktekniken är hur enkel som helst och de små djuren blir oemotståndligt söta!

Annie Obaachan har nu samlat nya och originella virkprojekt inspirerade av de allra gulligaste djuren. Här hittar du allt ifrån dina älsklingshusdjur som hundvalpar och kattungar till havsdjur som Herr Bläckfisk och djungelfavoriter som Busapan och de bedårande björnarna Sur och Surare. Boken innehåller grundläggande tekniker för att skapa dina egna djur, steg-för-steg-fotografier och anvisningar för 25 fantasifulla amigurumidjur perfekta presenter till dina vänner och din familj. Med instruktioner som är lätta att följa, tydliga exempel och allt annat du behöver veta för att börja virka dina egna små gulliga djur har det aldrig förr varit så roligt och så enkelt att virka. Köp boken och börja på en gång!

ANNIE OBAACHAN gick ut Bunka Fashion College i Tokyo 2003. Hon flyttade till London 2004, där hon träffade Rachael Matthews och blev medlem i stickgruppen Cast Off. Annie har sedan dess medverkat i flera populära handarbetsböcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om 25 små gulliga Amigurumidjur