100 blommor att sticka & virka : vackra blomstersmycken att dekorera kläder, presenter, accessoarer och mycket annat med (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2010-09-27
Förlag
Känguru
Översättare
Catharina Andersson
Medarbetare
Andreasson, Eva (red.)
Dimensioner
230 x 230 x 16 mm
Vikt
660 g
SAB
Qccab,Qccaa
ISBN
9789186289300
Vanliga sökord
handarbete
100 blommor att sticka & virka : vackra blomstersmycken att dekorera kläder, presenter, accessoarer och mycket annat med (inbunden)

100 blommor att sticka & virka : vackra blomstersmycken att dekorera kläder, presenter, accessoarer och mycket annat med

(50 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden Svenska, 2010-09-27
135
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Med 100 blommor att sticka och virka kan du få allt att blomstra. Här finns fina bilder och mönster för blommor, frukter och löv som kan dekorera din väska, ditt hem, dina kläder och mer därtill.

Varför inte plocka ihop överblivna garnrester? Eller öva upp din förmåga att använda garn med annorlunda textur och unika egenskaper? Botanisera bland sidorna och du kommer få en hel uppsjö av förslag som kommer att tillfredställa din kreativitet. Välj själv bland romantiska rosor, söta pelargoner, sofistikerade tulpaner och allt annat som en prunkande trädgård innehåller. Det är annorlunda, snyggt och kul.

Boken ger också inspiration till hur du vidare kan utsmycka dina blommor med pärlor, knappar och paljetter. Du får även idéer till hur du kan använda dig av blommorna på fyndiga sätt, som exempelvis smycken eller festlig pyntning av inslagna paket. Alltsammans parat med tydliga mönsterinstruktioner och information om vilket garn som bör användas.

Bokens lämpar sig även för ovana med en introduktion om material och utrustning samt grundläggande information om allt du behöver veta om stickning och virkning.

LESLEY STANFIELD har skrivit många böcker om stickning och virkning som rönt stor uppskattning i flera länder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. 100 blommor att sticka & virka : vackra blomstersmycken att dekorera kläder, presenter, accessoarer och mycket annat med
 2. +
 3. Virkat, helt enkelt!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Virkat, helt enkelt! av Johan Bursell (inbunden).

Köp båda 2 för 222 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av 100 blommor att sticka & virka : vackra blomstersmycken att dekorera kläder, presenter, accessoarer och mycket annat med. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Blommor, blommor
  Lilian Lundgren, 12 april 2016

  Åh, jag älskar den här boken! Vilken inspirationskälla! Olika svårighetsgrader och utförliga beskrivningar. Jag blir glad bara genom att bläddra i den och den triggar igång fantasi och skaparglädje. Den här boken passar alla handarbetare vare sig man virkar eller stickar. Boken är ett utmärkt komplement till Stora boken om virkning.

 2. Vackra bilder
  Emma, 1 december 2015

  Det är en bok som jag bläddrat i många gånger för att bilderna med förlagor är så vackra att titta på.

 3. Mycket att välja på!
  Susanne Johansson, 28 augusti 2014

  Bra urval med olika svårighetsgrader och garnsorter. De flesta mönster är både skrivna och har diagram och blommorna är trogna sina förebilder. Bra att ha för många olika projekt.

 4. pyssel, pyssel, pyssel
  Ann Johansson, 21 mars 2014

  En bok för dig som älskar att pyssla och dekorera. Här finns massor av roliga idéer. Det är bara att sätta igång.

 5. En riktig favorit! Jag virkade en midsommarkrans med...
  Jeanette, 11 november 2013

  En riktig favorit! Jag virkade en midsommarkrans med sju sorters blommor. Alla från boken. Bra med uppdelning i olika svårighetsgrader.

 6. En otroligt rolig bok att bläddra i. Fina blommor i...
  Pethra KZ, 27 augusti 2013

  En otroligt rolig bok att bläddra i. Fina blommor i olika svårighetsgrad att virka eller sticka. Bra beskrivningar att följa.

 7. Väldig bra bok utförlig för en van virkare, men allt...
  Gunn Karvonen, 14 juni 2013

  Väldig bra bok utförlig för en van virkare, men allt kan man lära!! Det fanns beskrivning. Bara + till denna bok.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Lesley Stanfield