Knacka tre gånger och andra spökhistorier (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2012-09-13
Upplaga
1
Förlag
Känguru
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
185 x 140 x 10 mm
Vikt
200 g
SAB
Hcf
ISBN
9789186289737
Knacka tre gånger och andra spökhistorier (kartonnage)

Knacka tre gånger och andra spökhistorier

Kartonnage,  Svenska, 2012-09-13

Slutsåld

Den här boken utgör en samling moderna spökhistorier för barn i åldern 69 år. Det är lagom läskiga berättelser som lämpar sig utmärkt för högläsning under mörka kvällar när blåsten viner utanför huset och det knakar i väggar och skrapar mot fönster. Pojkarna och flickorna i de här novellerna får vara med om de mest märkliga händelser och äventyr, ibland rätt skrämmande sådana, såväl inne i stan som ute på landet och i djupa skogen.
I "Svarta madam" får vi möta två pojkar som leker en kuslig lek där fantasi blir verklighet. Och i "Kyrkklockan" får vi följa ett syskonpar på deras promenad hem. Trots att det börjat mörkna bestämmer de sig för att gå över kyrkogården. I titelberättelsen "Knacka tre gånger" får en mobbad flicka hjälp av någon som levde för länge sedan. Och "Rocio" handlar om en pojke som blir kär i den han är mest rädd för.
Knacka tre gånger och andra spökhistorier har allt det som barn gillar att läsa om: spänning, knasiga situationer och så det där läskiga som kan dyka precis när man minst väntar sig det.

MARTIN SVENSSON är den tidigare artisten som blivit författare till en rad uppmärksammade vuxen- och ungdomsromaner. Till de förra hör Hej! Mitt namn var Elton Persson (2007) och Din heder (2009), och till de senare När inget annat hjälper (2010) och Musik för tondöva (2011).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Svensson