Virka : steg för steg (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2013-09-18
Upplaga
1
Förlag
Känguru
Översättare
Catharina Andersson
Originaltitel
Crochet - step by step
Medarbetare
Fischer, Glenda (form)
Dimensioner
240 x 200 x 20 mm
Vikt
885 g
SAB
Qccab,746.434
ISBN
9789186289898
Virka : steg för steg (inbunden)

Virka : steg för steg

(21 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2013-09-18

Slutsåld

Virka - steg för steg passar både nybörjare och vana virkare som vill lära sig mer, och kan även fungera utmärkt som referensbok för de riktigt avancerade virkarna.
Boken lotsar dig genom grundtekniker och grundmaskor som även innefattar virkningens typiska förkortningar och symboler.
Om du är nybörjare kan du börja med att bekanta dig med redskap och material, exempelvis hur man håller i virknålen och hur man virkar ett grundvarv av luftmaskor. Så snart du kan grunderna kan du röra dig fritt mellan de olika kapitlen, finputsa någon teknik eller utveckla ett mönster du gillar. Sedan är du redo att virka något av projekten längst bak i boken.
I kapitlet "Projekt" ges beskrivningar på plagg och föremål av olika svårighetsgrad där du får chans att pröva dina virkkunskaper. I det sista kapitlet får du veta mer om montering och efterarbete, som hur man syr fast knappar, hakar och ögon.
Virka - steg för steg innehåller tydliga instruktioner och bildserier för över 100 tekniker och virkmönster, allt du behöver veta för att både komma igång och utveckla dina kunskaper.

SALLY HARDING är virkexpert, författare och designer. Hon föddes i USA men bor numera i London. Harding har varit redaktör i Vogue Knitting sedan 1982 och har tillsammans med den hyllade designern Kaffe Fassett gett ut flera böcker om virkning genom åren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Virka : steg för steg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Top notch!
    Lina , 10 november 2014

    Enkla beskrivningar och brett register av mönster & tekniker. En riktigt bra bok, både för nybörjare och lite mer erfarna virkare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sally Harding