Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2011-10-06
Upplaga
1
Förlag
Blue Publishing
Medarbetare
Ljung, Sven (form)
Dimensioner
240 x 170 x 12 mm
Vikt
410 g
SAB
Qblb,658.804
ISBN
9789186293048

15 steg till fullt hus : en självhjälpsbok för dig som jobbar med turism, hotell, restaurang, nöjen, event och andra upplevelser

Häftad, Svenska, 2011-10-06

Slutsåld

Så får du fullt hus
Upplevelsemeny i 15 steg för dig som arbetar i besöksnäringen

Besöksnäringen omfattar mycket som man som lekman upplever som självklarheter. "Den som är bäst på självklarheter vinner" som McDonaldsgrundaren Ray Croc uttryckte det. Den här boken bryter ner upplevelserna till 15 steg, till ett enkelt arbets material som lika gärna kan användas på ett personalmöte som i en strategisk konceptutveckling.
Detta är inte en bok för teoretiker, utan för dig som arbetar ute i besöksnäringens verklighet.
Med de 15 stegen som checklista har du en plattform som säkrar tillvaron, oavsett vad du jobbar med inom besöksnäringen. Resten är »örat mot rälsen« och arbetsglädje.

Peije Inde har jobbat i ett halvsekel inom upplevelse industrin, först som marknadsförare, vd och hotell ägare inom besöksnäringen, sedan som kreatör, konceptutvecklare och reklambyråägare inom upplevelse industrin. Senast satt han i styrelsen för Wallmans Nöjen. För 20 år sedan skrev han boken »Fullt Hus« på uppdrag av Eurocard. Då skapade han 10 steg mot succé för Besöks näringen. Nu, 20 år senare har han i den här boken utvecklat det till 15 steg. De senaste fem åren har Peije bott i USA och fått inblick i konsert- och kryssningsindustrierna där.

Claes Lindblom har jobbat som konsult inom besöksnäringen i över 25 år med uppdragsgivare över hela Skandinavien. Hans företag Perspectives Europe är en del av ett världsomspännande nätverk av affärsutvecklare och konsulter som arbetar med allt från design till affärsplaner. Just nu arbetar Claes också mycket med konceptutveckling i den mycket expansiva arenabranschen i Sverige. Han är en populär föredragshållare och krönikör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om 15 steg till fullt hus : en självhjälpsbo...