Håll vikten : hitta din inre drivkraft (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-05-06
Förlag
Blue Publishing
ISBN
9789186293918
Håll vikten : hitta din inre drivkraft (e-bok)

Håll vikten : hitta din inre drivkraft E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-05-06

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
De flesta som försöker gå ner i vikt misslyckas. Efter en tid med träning och nyttig kost går de tillbaka till sin gamla livsstil. Oavsett hur bra de mådde när de nått sin målvikt.
Men så finns undantagen. De som inte faller tillbaka i gamla vanor. De som lyckas även på lång sikt.
I Håll vikten berättar kost- och träningskonsulten Erik -Nicklagård om några av sina klienter, och om sina egna erfarenheter inom personlig utveckling och hälsa. Du får svaret på varför vissa människor klarar att åstadkomma en varaktig livsstilsförändring - om det så är att gå ner i vikt, lägga om kosten, effektivisera sin tid, eller något helt annat.
Boken ger en förståelse för hur våra medvetna och undermedvetna sinnen fungerar, och hur du själv kan skapa en inre drivkraft. Du får exempel på metoder och verktyg som hjälper dig att ta kliv i din personliga utveckling, samt en övningsdel med tips på hur du själv kan gå till väga för att använda dem.
Erik Nicklagård bor i Oskarshamn där han bland annat jobbar som lärare. Erik har under många år arbetat med föreläsningar, kostrådgivning, personliga näringsupplägg, workshops och coaching. Han är certifierad kost- och tränings-konsult via The Academy samt har en master- och fil.kand.examen i kemisk biologi från Linköpings Universitet. Håll vikten är Eriks första bok.
»Erik är grym på att ge dig som läsare insikt om varför du har de beteenden som du har. Vill du -förändra ditt resultat gäller det att gå till kärnan av vad som styr ditt beteende. I sin bok delar han -generöst med sig av egna erfarenheter och ger kraftfulla verktyg om hur du kan få livslånga resultat.«/ Anette Einarsson, grundare Twinspiration och coach inom personlig utveckling
»En bok jag verkligen kan lovorda till alla som vill göra en hållbar förändring. Tusen tack Erik! Jag kommer rekommendera den här boken till ALLA mina kunder.« / Mia Lundgren, personlig tränare, idrottsmassör och hälsocoach
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »