Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2014-08-25
Förlag
Historiska media
ISBN
9789186297916

Trogen hustru sökes E-bok

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2014-08-25

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Olidligt spännande roman med filmisk känsla!

En framgångsrik affärsman sätter in en annons i en dagstidning i Chicago. Han är på jakt efter en trogen hustru. Inom kort får han svar från en kvinna som beskriver sig själv som enkel och ärlig. Men hon visar sig vara allt annat än just det. Hennes hemliga plan är att gifta sig med mannen och sedan döda honom, sakta och omsorgsfullt, så att hon sedan kan leva livet som välbärgad änka. Vad hon inte alls räknat med är att mannen har egna planer

Romanen utspelar sig 1907 i en snöig avkrok i Wisconsin. Huvudpersonerna Catherine och Ralph är båda känslomässigt skadade av upplevelser i det förflutna och deras motiv till att ingå äktenskap är ytterst olika. I takt med att deras respektive brokiga historia nystas upp växer det fram en verklig och uppriktig relation mellan dem. När så den försvunne sonen hittas utvecklas ett triangeldrama av yppersta klass. En av personerna måste bort, men vem? Spänningen hålls vid liv fram till sista sidan.

Trogen hustru sökes är en internationell bästsäljare som sålt över 700 000 ex bara i USA. Utgiven på 27 olika språk. Romanen är en riktigt dramatisk sidvändare som passar perfekt i bokcirklar, eftersom man känner så starkt för dess karaktärer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Trogen hustru sökes. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bland det sämsta jag har läst...
  Jennie Forslund, 7 augusti 2015

  Fick verkligen kämpa mig igenom boken, och begrep inte vad som var budskapet med det hela. Seg och utdragen och handlingen är inte speciellt omväxlande eller spännande.

  Kanske är detta ett mästerverk jag inte förstår mig på, men detta var bland det sämsta jag har läst och det är få böcker av den mängd jag läser som hamnar i denna kategori.

 2. Spännande..
  Mo, 27 juli 2015

  ...från början till slut. Lättläst och man fick inblick i hur det såg ut och hur det var att leva vid den tiden. Rekommenderar denna bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Robert Goolrick