Starka fötter
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
59
Utgivningsdatum
2013-03-01
Förlag
SISU Idrottsböcker
Dimensioner
150 x 215 x 10 mm
Vikt
196 g
SAB
Ra
ISBN
9789186323622
Starka fötter

Starka fötter

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Spiral Svenska, 2013-03-01
196
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I Starka fötter får du ta del av en mängd övningar för att stärka dina fötter. Läs om vanliga besvär i fötterna och hur du kan träna för att förhindra dem.

Starka fötter har blivit ett av SISU Idrottsböckers mest populära material. I den här omarbetade upplagan har materialet utvecklats ytterligare med en teoridel och kompletterats med filmade övningar. Starka fötter passar både dig som är motionär och dig som är tävlingsaktiv. Du lär dig hur foten fungerar och vilka problem som kan uppstå om man inte tränar fötterna - vilket många glömmer.

Författarna berättar hur du sköter dina fötter på ett bra sätt och hur du lägger upp din träning. Häftet och dvd:n innehåller 45 övningar för att öka bland annat styrka, rörlighet och koordination i fötterna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Starka fötter
 2. +
 3. Moderna skor - plågade fötter : insikter och träning för en friskare fot

De som köpt den här boken har ofta också köpt Moderna skor - plågade fötter : insikter och tr... av Helle Gotved (pocket).

Köp båda 2 för 265 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Starka fötter. Sätt ditt betyg »
 1. Utmärkt träningsbok
  Ellen, 5 januari 2017

  Lättillgängliga instruktioner om hur man hjälper trötta och värkande fötter. Effektiva och enkla övningar som ger goda resultat - ganska snabbt till och med. Rekommenderas!

 2. bra bok för svaga fötter
  Teresa, 7 maj 2014

  Jag köpte den för jag har lite låg fotvalv och har gått med ortopediska inlägg i flera år vilket leder till mycket försvagad fot. Så jag tränar upp mina fötter med hjälp av boken som jag rekommenderar. Nu går jag utan inlägg i skor.
  Boken och dvdn är tydlig och lättförståelig.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Allt annat än allvar : den komiska kvinnliga grotesken i svensk samtida skrattkultur

  Anna Lundberg

  - Jag kan få på tafsen när jag blir för grotesk. Jag får till exempel inte lägga handen på skötet och jucka till. Om en man gör det blir det roligt, om en kvinna gör det vulgärt. Vi kvinnor förväntas ha så mycket mer respekt för könet och kroppen....

 • Gymmet utanför dörren

  Jari Ketola, Erika Kits Gölevik

  Gymmet utanför dörren ger ett unikt helhetstänk kring träning, hälsa och motion. Vi uppmärksammar friheten, energin och lättillgängligheten i naturen för att du ska få ut det mesta och bästa av den tid du lägger på träning. Jobba med din kropp och...