Starka fötter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
59
Utgivningsdatum
2013-03-01
Förlag
SISU Idrottsböcker
Dimensioner
215 x 150 x 10 mm
Vikt
196 g
SAB
Ra
ISBN
9789186323622
Starka fötter (häftad)

Starka fötter

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-03-01

Slutsåld

I Starka fötter får du ta del av en mängd övningar för att stärka dina fötter. Läs om vanliga besvär i fötterna och hur du kan träna för att förhindra dem.

Starka fötter har blivit ett av SISU Idrottsböckers mest populära material. I den här omarbetade upplagan har materialet utvecklats ytterligare med en teoridel och kompletterats med filmade övningar. Starka fötter passar både dig som är motionär och dig som är tävlingsaktiv. Du lär dig hur foten fungerar och vilka problem som kan uppstå om man inte tränar fötterna - vilket många glömmer.

Författarna berättar hur du sköter dina fötter på ett bra sätt och hur du lägger upp din träning. Häftet och dvd:n innehåller 45 övningar för att öka bland annat styrka, rörlighet och koordination i fötterna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Starka fötter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Utmärkt träningsbok
  Ellen, 5 januari 2017

  Lättillgängliga instruktioner om hur man hjälper trötta och värkande fötter. Effektiva och enkla övningar som ger goda resultat - ganska snabbt till och med. Rekommenderas!

 2. bra bok för svaga fötter
  Teresa, 7 maj 2014

  Jag köpte den för jag har lite låg fotvalv och har gått med ortopediska inlägg i flera år vilket leder till mycket försvagad fot. Så jag tränar upp mina fötter med hjälp av boken som jag rekommenderar. Nu går jag utan inlägg i skor.
  Boken och dvdn är tydlig och lättförståelig.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna