Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
75
Utgivningsdatum
2014-05-01
Förlag
SISU Idrottsböcker
Dimensioner
210 x 160 x 10 mm
Vikt
198 g
SAB
615.8,Vm
ISBN
9789186323813
Biomekanik (häftad)

Biomekanik

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2014-05-01
223
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Biomekanik är skriven för dig som vill lära dig att analysera kroppens olika rörelser. Du kanske är ledare/tränare för en grupp ungdomar och vill hjälpa dem med några tekniktips eller införa en ny träningsövning. Eller så kanske du är en aktiv idrottare som bättre vill veta varför och hur du ska träna på ett visst sätt.

Biomekanik erbjuder dig grundläggande kunskaper om de vanligaste mekaniska begreppen, begrepp som tillsammans med enkla kunskaper om muskler och leder ger dig verktyg för att kunna göra användbara rörelseanalyser. Boken har en pedagogisk layout och innehåller många informativa illustrationer och exempel. Efter att ha läst denna bok kommer du förhoppningsvis att förstå varför vi gör som vi gör när vi rör på oss - när vi springer, hoppar, sparkar, kastar, slår på bollar, gör volter, listan kan göras lång.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Biomekanik
 2. +
 3. Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyckeln till din hälsa : självläkning med kines... av Diamantis Koukouvinos (inbunden).

Köp båda 2 för 362 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rolf Wirhed

 • Anatomi med rörelselära och styrketräning

  Rolf Wirhed

  "Anatomi med rörelselära och styrketräning" (en reviderad och utökad upplaga av "Anatomi och rörelselära inom idrotten) är en unik bok. Den beskriver hur träning bör bedrivas för att den skall ge bästa resultat och minimera skaderisken vid i...

 • Athletic Ability and the Anatomy of Motion

  Rolf Wirhed

  This book explains the anatomy function of different parts of the body and examines the types of movement important in sports activities. This book gives a detailed analysis of movement, general characteristics of bones, joints, and muscles, as we...