Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
75
Utgivningsdatum
2014-05-01
Förlag
SISU Idrottsböcker
Dimensioner
210 x 160 x 10 mm
Vikt
198 g
SAB
615.8,Vm
ISBN
9789186323813
Biomekanik

Biomekanik

Spiral Svenska, 2014-05-01
230
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Biomekanik är skriven för dig som vill lära dig att analysera kroppens olika rörelser. Du kanske är ledare/tränare för en grupp ungdomar och vill hjälpa dem med några tekniktips eller införa en ny träningsövning. Eller så kanske du är en aktiv idrottare som bättre vill veta varför och hur du ska träna på ett visst sätt.

Biomekanik erbjuder dig grundläggande kunskaper om de vanligaste mekaniska begreppen, begrepp som tillsammans med enkla kunskaper om muskler och leder ger dig verktyg för att kunna göra användbara rörelseanalyser. Boken har en pedagogisk layout och innehåller många informativa illustrationer och exempel. Efter att ha läst denna bok kommer du förhoppningsvis att förstå varför vi gör som vi gör när vi rör på oss - när vi springer, hoppar, sparkar, kastar, slår på bollar, gör volter, listan kan göras lång.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Biomekanik
 2. +
 3. Motions- och idrottsskador och deras rehabilitering

De som köpt den här boken har ofta också köpt Motions- och idrottsskador och deras rehabilite... av Roland Thomée, Leif Swärd, Jon Karlsson (häftad).

Köp båda 2 för 692 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Rolf Wirhed

 • Anatomi med rörelselära och styrketräning

  Rolf Wirhed

  "Anatomi med rörelselära och styrketräning" (en reviderad och utökad upplaga av "Anatomi och rörelselära inom idrotten) är en unik bok. Den beskriver hur träning bör bedrivas för att den skall ge bästa resultat och minimera skaderisken vid i...

 • Athletic Ability and the Anatomy of Motion

  Rolf Wirhed

  This book explains the anatomy function of different parts of the body and examines the types of movement important in sports activities. This book gives a detailed analysis of movement, general characteristics of bones, joints, and muscles, as we...