Bra och enkla fystester
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
106
Utgivningsdatum
2014-01-01
Upplaga
1
Förlag
SISU Idrottsböcker
Dimensioner
150 x 220 x 10 mm
Vikt
306 g
SAB
796.07,Rb
ISBN
9789186323882
Bra och enkla fystester

Bra och enkla fystester

Spiral Svenska, 2014-01-01
194
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Varför testa?

Att som tränare eller idrottslärare testa andras fysiska kvaliteter kan ha många syften. Det kan vara av värde att se utveckling över lång tid, att utvärdera om en viss åtgärd eller förändring i träningen har haft effekt, eller varför inte bara använda ett test som motivationshöjande feedback.

Urval av tester
Detta material som består av ett träningshäfte och en webbplats och har tagits fram med boken Tester och mätmetoder som underlag. Ett urval av lämpliga tester har gjorts men häftet har också kompletterats med andra tester och nyare kunskap. Urvalet av tester har styrts av att målgruppen för häftet i första hand är tränare för idrottande barn och ungdomar samt äldre som är under yppersta elit som men vill utveckla sig. En utgångspunkt har också varit att testerna ska kunna genomföras utan dyr och komplicerad utrustning.

Webbplatsen enklafystester.se
För att se övningarna på webbplatsen behöver du registrera dig med hjälp av koden du hittar i ditt träningshäfte. Sedan har du tillgång till filmade övningar med mera.
Här hittar du webbplatsen enklafystester.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bra och enkla fystester
  2. +
  3. Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyckeln till din hälsa : självläkning med kines... av Diamantis Koukouvinos (inbunden).

Köp båda 2 för 393 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna