Den vidunderliga utsikten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Klara Andersson-serien (del 1)
Antal sidor
339
Utgivningsdatum
2014-10-15
Upplaga
2
Förlag
Paperless Reads
Dimensioner
210 x 135 x 22 mm
Vikt
490 g
SAB
Hc
ISBN
9789186367992
Den vidunderliga utsikten (häftad)

Den vidunderliga utsikten

Häftad Svenska, 2014-10-15
139
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Klara tillfälligtvis arbetar med samhällsdokumentärer på ett produktionsbolag i Stockholm upptäcker hon ett foto på sig själv i Mossads databas över terrorister. Då hon tidigare, när hon bodde i Spanien, har samarbetat med CIA, kontaktar hon sin case-officer, Louis Hornett. För att övertyga Mossad om att hon inte är Fatima, en farlig Al-Fatah-agent, måste hon utföra ett uppdrag som rör svensk försvarsindustri, i samarbete med MUST, den svenska militära säkerhetstjänsten. Korvetten Visby intresserar främmande makter. Det är ett tyst, kallt och osynligt ytfartyg som utrustat med tämligen konventionella vapen utgör ett verkligt hotmot vilket hangarfartyg som helst.
Den vidunderliga utsikten är den första boken av tre om tolken Klara Andersson. Uppföljaren heter Huset på Carrera 9 och den tredje boken, Absintängeln.

När Klara tillfälligtvis arbetar med samhällsdokumentärer på ett produktionsbolag i Stockholm upptäcker hon ett foto p sig själv i Mossads databas över terrorister. Då hon tidigare, när hon bodde i Spanien, har samarbetat med CIA, kontaktar hon sin case-officer, Louis Hornett. För att övertyga Mossad om att hon inte är Fatima, en farlig Al-Fatah-agent, måste hon utföra ett uppdrag som rör svensk försvarsindustri i samarbete med MUST, den svenska militära säkerhetstjänsten. Korvetten Visby intresserar främmande makter. Det är ett tyst, kallt och osynligt ytfartyg som utrustat med tämligen konventionella vapen utgör ett verkligt hot mot vilket hangarfartyg som helst.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den vidunderliga utsikten
  2. +
  3. Absintängeln

De som köpt den här boken har ofta också köpt Absintängeln av Maria Gustafsson (häftad).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Gustafsson

  • Absintängeln

    Maria Gustafsson

    "Absintängeln" är tredje fristående delen i en trilogi om tolken Klara Andersson. Det är en rafflande thriller, i John Le Carrés anda, där händelser från Berlinmurens tid vävs samman med här och nu. Klara Andersson har återvänt till Stockholm efte...

Bloggat om Den vidunderliga utsikten