En styvmors dagbok (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2009-12-16
Förlag
Pocketförlaget
Översättare
Marianne Alstermark
Originaltitel
The Stepmother's Diary
Dimensioner
180 x 110 x 17 mm
Vikt
160 g
SAB
Hce
ISBN
9789186369040
En styvmors dagbok (pocket)

En styvmors dagbok

(1 röst)
Pocket Svenska, 2009-12-16
59
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sappho är en ung begåvad manusförfattare som gift sig med den nitton år äldre änklingen Gavin. Hon har även blivit styvmor till hans två barn. Något som får ödesdigra konsekvenser. För att undvika en gruvlig konflikt med sin styvdotter lämnar Sappho sina dagböcker i sin mors vård, med uppmaningen att INTE läsa dem. Vilket modern Emily naturligtvis gör, hon är Freudiansk psykoanalytiker och tar uppmaningen som en invit. Därtill diskuterar hon innehållet med sin Jungianske granne och älskare. Med intelligent humor driver Fay Weldon med psykoanalysens olika riktningar. Men mest av allt är det en klok, övertygande och engagerande berättelse om ett modernt familjedrama, skriven med författarens typiskt sardoniska touch.

Fay Weldon - författaren bakom den stora succén "En hondjävuls liv och lustar" fortsätter att skriva och får utmärkta recensioner i Storbritannien och övriga världen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En styvmors dagbok
  2. +
  3. En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon

De som köpt den här boken har ofta också köpt En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon av Patrick Ekwall (inbunden).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fay Weldon