Utan ett ord (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
360
Utgivningsdatum
2010-02-17
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Översättare
Elisabeth Fredholm
Originaltitel
No time for goodbye
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
200 g
SAB
Hce
ISBN
9789186369156
Utan ett ord (pocket)

Utan ett ord

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket Svenska, 2010-02-17

Slutsåld

Du vaknar. Huset är tomt. Din familj är borta.

14-åriga Cynthia skriker åt sina föräldrar och slår igen dörren till sitt rum. När hon vaknar nästa morgon förväntar hon sig en konfrontation, men istället är huset tomt. Hennes mamma, pappa och storebror är borta.
25 år senare bestämmer sig Cynthia för att delta i ett tv-program om olösta fall i ett sista försök att få veta vad som hände den där natten. Först händer ingenting. Sen ringer telefonen. En mansröst säger att hennes familj förlåter henne. Cynthia är nära att bryta ihop. Är hennes familj vid liv? Varför har de aldrig hört av sig? Cynthia börjar forska i försvinnandet, och trådarna leder till fruktansvärda hemligheter. Kanske hade det varit bättre att låta det förflutna vila.
Utan ett ord är en skrämmande thriller i bästa Hitchcookanda som snabbt blivit en internationell storsäljare och översatts till över 20 språk.

Sagt om boken:
"Det är sällan thrillerförfattare lyckas så bra."
Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Utan ett ord. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lika bra som de andra
  Lisa Karlberg, 7 september 2015

  Precis som Linwood Barclays andra böcker är Utan ett ord både lättläst och spännande. Den är svår att lägga ner och karaktärerna är lagom djupa. Språket är enkelt och charmigt och beskrivningarna lagom långa. Helt klart en läsvärd bok om man vill glömma bort världen runt omkring sig ett tag. Eller om man är lärare, och försöker få elever intresserade av läsning.

 2. En toppenbok!
  Seppan (Värmdö), 17 augusti 2010

  Av en ren slump så hittade jag denna suveräna bok. Läste baksidan, blev nyfiken och köpte den. Ett köp som jag inte ångrar! En riktig sträckläsare. Måtte nu Barclay skriva fler böcker i samma deckaranda. Och ni som ännu inte läst något av honom vänta inte för länge.

 3. Betyg: 4.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 20 juli 2010

  Det här var en mycket, mycket bra amerikansk kriminalroman / thriller. Den var väldigt spännande, och var svår att lägga ifrån sig. Och den var absolut inte förutsägbar. Jag kunde i alla fall inte räkna ut hur det skulle gå, och hur det skulle sluta.

  Jag har inte läst någonting förut av Linwood Barclay. Men det ska definitivt bli fler böcker av honom, efter den här boken. Om jag måste jämföra honom med någon annan författare, så tyckte jag att han var lite lik Harlan Coben (vilken ja... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Utan ett ord