Var är Alaska? (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2010-03-24
Förlag
Pocketförlaget
Översättare
Mats Fierras
Originaltitel
Looking for Alaska
Dimensioner
178 x 109 x 14 mm
Vikt
120 g
SAB
uHce
ISBN
9789186369231
Var är Alaska? (pocket)

Var är Alaska?

Pocket,  Svenska, 2010-03-24

Slutsåld

Den första vännen
Den första kärleken
De sista orden


Miles lämnar ett trist, ensamt liv på High School bakom sig och anländer till internatskolan Culver Creek i Alabama en tryckande het dag strax före terminens början. Han längtar efter förändring och ett nytt liv och hoppas kunna hitta det på Culver Creek. Och visst förändras hans liv. Livet på skolan bygger på vänskap, fiendskap och ständiga brott mot skolans stränga regelverk. Inom loppet av något dygn har han fått ett nytt namn, "Bullen, fått en ny vän, Översten, och lärt sig en och annan ny ovana.

Och han träffar Alaska Young - den smartaste, roligaste och snyggaste tjej han någonsin sett. Hon förändrar hans liv mer än något annat, mer än han någonsin kunnat ana...

Var är Alaska? är en bok om kärlek och vänskap och vad som händer när man träffar någon som får hela ens värld att bli upp och ner. Den har blivit en stor favorit både bland kritiker och läsare och har jämförts med Salingers Räddaren i nöden.

"Hoppas inte det här är det sista ordet från författaren"
Publishers weekly

"För mig är det en perfekt kombination av helt rätt miljö, en spännande historia och verkliga karaktärer. Jag läser och blir imponerad."
Bokhora.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av John Green