Scar Tissue (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
390
Utgivningsdatum
2010-10-25
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Översättare
Einar Heckscher
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
240 g
SAB
Ijz Kiedis, Anthony
ISBN
9789186369774
Scar Tissue (pocket)

Scar Tissue

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket, Svenska, 2010-10-25

Slutsåld

Året var 1983. Fyra hormonstinna och halvgalna energiknippen exploderade på postpunkrockscenen i Los Angeles. De blev snabbt kända för sina kaotiska spelningar och den rasande hardcorefunken. Nu mer än tjugo år senare är Red Hot Chili Peppers ett av världens största band. Trots interna stridigheter, drogproblem och otaliga medlemsbyten, har sångaren Anthony Kiedis alltid funnits med under den vanvettiga färden.

Scar Tissue är Anthony Kiedis uppriktiga och skakande självbiografi. Vi får följa hans barndom i ett lantligt Michigan, hans stökiga tonårstid hemma hos sin knarklangande far i LA, hans ständiga jakt efter nya kickar och musikalisk framgång. Scar Tissue handlar om besattheten av kvinnorna och musiken, kampen mot drogerna och hur man lyckas behålla integriteten som hyllad rockstjärna. Det är en ilsken sorgesång över LA:s grymma och nergångna sidor och en passionerad berättelse om hängivenhet och om att ge sig hän till vilket pris som helst. En berättelse som bara kan utspela sig i Hollywood. Det här är Anthony Kiedis story, med ärrvävnad och allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Scar Tissue. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Jag visste inte så mycket om Anthony Kiedis och Red...
    Smultron, 31 maj 2013

    Jag visste inte så mycket om Anthony Kiedis och Red Hot Chili Pepper innan jag läste boken, men blev under läsandets gång fascinerad av denna mans bakgrund och passion kring sin musik att jag direkt började leta runt efter musikvideor och bilder. Helt otroligt vad Anthony varit med om, vilken resa! Att han är i livet i dag känns lite som ett under. Absolut läsvärd, en "bladvändare". Musiken är riktigt bra också, nu när man har bakgrunden till vissa texter.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Scar Tissue