Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2009-08-04
Förlag
Papertalk AB
Dimensioner
210 x 135 x 14 mm
Vikt
300 g
SAB
Hc
ISBN
9789186377113
Elementens Väktare (häftad)

Elementens Väktare

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2009-08-04
190
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Efter en tragisk händelse, för svår för Karima att återhämta sig ifrån, flyrhon från sin fosterfamilj och sina plikter som den blivande Eldväktaren. Hennes självvalda isolering pågår i tre år; ända tills hon tvingas bryta den för att försöka avvärja den fara som hotar eldens elementarandar, vilka hon som Väktare är utsedd att bistå. Karima väcker motvilligt liv i de magiska krafter som hon tagit avstånd ifrån och tillsammans med den trygge Od Jordväktare, den svårgripbare Simel Vattenväktare och den fascinerande Nilor Luftväktare ger hon sig ut på en oviss färd för att försöka undsätta de fyra elementens andar. Det visar sig bli en färd som kommer att förändra Karimas liv på fler sätt än hon kunnat ana och slutligen ge svaren på hennes förflutnas gåtor.

Historien om Elementens Väktare vänder sig till dem som längtar efter fantasy som ersätter blodiga krig och ändlösa maktkamper med spänning och romantik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Elementens Väktare
  2. +
  3. Seri-saj

De som köpt den här boken har ofta också köpt Seri-saj av Daniel "L" Eriksson (häftad).

Köp båda 2 för 379 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Elementens Väktare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En välskriven och spännande fantasybok
    Kristina Simar, 22 december 2010

    Detta var faktiskt första gången som jag läste en fantasybok. Så jag måste erkänna att det inte var alldeles lätt. Det tog sin lilla tid, för det var mycket att hålla reda på eftersom det är en påhittad värld. Jag kan inte annat än att säga att jag är otroligt fascinerad av att man kan hitta på en sådan historia. Att bygga upp en helt ny värld och påhittade väsen. Författaren Emma Lundqvist har verkligen lyckats att både göra en riktigt spännande och bra beskriven berättelse. Den är både väls... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emma Lundqvist