Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
312
Utgivningsdatum
2010-09-23
Förlag
Papertalk
Dimensioner
210 x 149 x 19 mm
Vikt
450 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789186377427

Pappersskärvor

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2010-09-23

Slutsåld

Istället för att bli en av dem som stoiskt inväntar förlagens dom lägger jag et antal slantar på bordet och trycker boken själv.

I den här novellsamlingen hittar du kärlek, sorger, tankeväckande ord och några dikter.

Bli berörd, betänksam eller bara njut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Pappersskärvor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4.
  Britt-Marie Kullin, 31 december 2010

  Som jag har skrivit här i mina bokrecensioner så många gånger förut, så är jag ju ingen älskare av noveller. Jag har alltid haft lite svårt för det korta formatet. Dikter har jag ännu svårare för. Och om jag läser noveller så tycker jag att dom oftast är bättre ju längre dom är.

  Men när jag fick en förfrågan från författaren till den här novellsamlingen, om att recensera den, så ville jag gärna göra det, för jag hade läst en novell av henne förut som jag tyckte var bra.

  Och ... Läs hela recensionen

 2. En stark novellsamling av Anitha Östlund
  Kristina Simar, 19 december 2010

  Innehållet i denna novellsamling berörde mig mycket. Alla noveller och dikter var väldigt läsvärda och hade starka budskap. Novellerna var även mycket bra beskrivna och händelserna bra gestaltade, de var också skrivna med mycket känslor. Jag hade svårt att lägga ifrån mig boken och sträckläste till klockan tre på natten. Alla noveller höll mycket bra standard och det tog ett tag för mig att bearbeta dem innan jag kunde skriva ner min recension. Vissa av novellerna hade jag gärna läst en forts... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anitha Östlund

 • Egenutgivarnas egna berättelser

  Oskar Källner, Daniel Åberg, Anitha Östlund, Susanne Boll, Kim M Kimselius

  Funderar du på att ge ut en bok eller är du redan författare? Står du i valet mellan egenutgivning och att skicka in ditt manus till ett etablerat förlag? Som författare står man ofta helt utan kunskap om hur det faktiskt går till att ge ut en bok...