Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
50
Utgivningsdatum
2013-05-20
Förlag
Buena Vida
Originaltitel
Konsten att träffa en partner och få det att hålla/Kons.a. f
Illustratör/Fotograf
Eva-Lena Martinsson
Dimensioner
210 x 148 x 8 mm
Vikt
140 g
SAB
Do
ISBN
9789186389062

Konsten att träffa en partner och få det att hålla / Konsten att förbli singel för alltid

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2013-05-20
99
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken är två böcker, du väljer själv vilket perspektiv du läser den ur. Den beskriver på ett humoristiskt sätt om hur vi kan få leva i kärleksfulla relationer. Om friheten att välja, och välja bort. En djupt mänsklig bok som inspirerar till många igenkännande skratt.

Det sägs att det tar många tusen timmar att bli expert. Det betyder att de flesta av oss faktiskt är experter på relationer, eller hur? Några av oss har många, många timmars erfarenhet av goda relationer. Andra har lagt allt för mycket tid på motsatsen.

Vi människor har en tendens att göra som vi alltid har gjort, känna det vi alltid har känt och tänka det vi alltid har tänkt. Men med humor och kärleksfull kunskap kan vi med värme se hur vi själva ofta iscensätter vår värsta mardröm med ensamhet och dåliga relationer som följd. Vi vill så väl; och ändå blir det så fel!

Böckerna är skrivna av Eva Berlander och Elsa Gottfridsson och illustrerade av Eva-Lena Martinson som är konstnär, designer och tecknare.

Eva Berlander är licensierad mental tränare, imagoterapeut(par) med 20 års erfarenhet. Eva är också grundare av Svenska Imagoinstitutet, ett utbildningscentrum med det långsiktiga målet att skapa en bättre värld, för ett par eller en individ i taget. Eva är även författare till böckerna: Att leva istället för att överleva-medveten dialog ger kärleken en chans och You Can Make it Happen: How Breakthroughs in Neuroscience Can Transform Relationships.

Elsa Gottfridsson är förskolelärare, samtalsterapeut och imagocoach.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konsten att träffa en partner och få det att hålla / Konsten att förbli singel för alltid
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna