Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-07-05
Förlag
Svenska Imagoinstitutet
Illustratör/Fotograf
Anders Berlander
ISBN
9789186389550

Du förstör vår relation E-bok

(3 röster)
E-bok,  Svenska, 2016-07-05

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
20 sätt att förstöra en relation - och strategierna för hur ni kan reparera den!Det sägs att det krävs två personer för att förstöra en relation. Men det stämmer faktiskt inte.
En person kan förstöra relationen på egen hand, förtroendet kan helt försvinna med några hårda ord eller ännu en helg som försvinner på grund av jobb. När man inte känner sig sedd eller respekterad i en relation vill man till slut bara skrika "det är ditt fel, du förstör vår relation". Men här kommer de goda nyheterna: om en person kan förstöra en relation kan också en person reparera den.

De tre internationellt erkända relationsexperterna Eva Berlander, Pat Love och Kathleen McFadden berättar om de tjugo vanligaste fallgroparna. De förklarar de bakomliggande orsakerna och hur ni skapar en grogrund för att mötas igen. Och de ger sina bästa strategier för hur ni kan rädda er relation. Några av problemen som tas upp är:

* Ilska och kritiskt dömande
* Beroende
* Otrohet
* Brist på närvaro
* Kontrollbehov
* Porrsurfande
* Arbetsnarkomani

Idag slutar vartannat äktenskap i skilsmässa - många helt i onödan. Med rätt strategier, ett varmt hjärta och en vilja till försoning kan din relation inte bara räddas utan även börja frodas igen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna