Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (8.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-10-06
Förlag
Buena Vida
ISBN
9789186389574
OM-VÄGEN till EM guldet (e-bok)

OM-VÄGEN till EM guldet E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-10-06

Styckköp

199

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den här boken är en skildring av hur en svag början av ett fotbollslag vändes till en av de största bedrifterna inom svensk fotboll. Vi får följa med på vägen eller kanske snarare omvägen till ett EM-guld i fotboll för Sveriges U21-landslag år 2015.

U21-lagets spelare kommer från många olika kulturer och sammanhang i den svenska smältdegeln. Hur de svetsas samman till Sveriges U21-lag för Sverige och vinner för Sverige berättar förbundskaptenen Håkan Ericson för bokens författare Håkan Wallenius.

Konsten att få alla i laget att sträva mot samma mål vill alla seriösa ledare behärska, både inom idrotten och näringslivet. Metoderna Håkan Ericson använder i sin "fotbollsmanagement" kan därför i många fall överföras på ledarskap i företag och organisationer.

Boken är skriven för allmänt intresserade av fotboll, vissa kapitel är för "fotbollsnördar" d.v.s. tränare och spelare, men också för den som är intresserad av ledarskap och gruppsammanhållning. Den mentala betydelsen av att nå ett uppsatt mål genomsyrar boken.

I den här boken har Håkan Ericson berättat för Håkan Wallenius som skrivit, gjort egna tolkningar och sammanfattat omgivningens upplevelser av vägen till det historiska guldet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »