Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-10-17
Förlag
Buena Vida
ISBN
9789186389598
Att lära sig förlora (e-bok)

Att lära sig förlora (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-10-17

Styckköp

209

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Att lära sig förlora
VÄGAR TILL STYRKA I SVÅRA SITUATIONER

Människans egentliga mentala styrka syns sällan i vardagslivet utan visar sig framför allt i stressande och besvärliga situationer. Då, när man som bäst behöver tillgång till sina optimala resurser, blockeras dessa av negativa stressreaktioner. Därför är det viktigt att bygga upp sin styrka innan vi drabbas av motgång. Att lära sig förlora handlar om att bygga upp sin kapacitet att fortsätta fungera under tunga, svåra och smärtsamma perioder i vårt liv, oavsett om dessa inträffar i vårt arbete, vår hälsa eller i våra relationer.

Att lära sig förlora består av två delar. Den första delen innehåller teoretiska förklaringsmodeller, bakgrundsfilosofi och exempel ur livet varvat med övningar. Den andra delen är mer praktisk och innehåller konkreta metoder för självkontroll under press. Kombinationen av praktik och teori - att göra och uppleva - ger de bästa förutsättningarna för inlärning.

IGOR ARDORIS är mental tränare och pedagogisk konsult. De senaste tio åren har Igor bland annat utbildat elitidrottare, lärare, poliser, ambulanssjukvårdare och företagsledare att agera utifrån lugn och balans i pressade situationer. En metod som Igor har utvecklat genom sin långa erfarenhet av japansk kampkonst och sin passion för mental träning och österländsk filosofi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Igor Ardoris