Till trons försvar : handbok i kristen apologetik (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
283
Utgivningsdatum
2012-03-29
Förlag
CredoAkademin
Översättare
Mats Wall
Originaltitel
On Guard
Medarbetare
Wall, Mats (form) / Brisell Axelsson, Margareta (form)
Illustratör/Fotograf
Luke Flowers
Dimensioner
235 x 160 x 20 mm
Vikt
549 g
SAB
Ceab,230
ISBN
9789186415068
Till trons försvar : handbok i kristen apologetik (inbunden)

Till trons försvar : handbok i kristen apologetik

(5 röster)
Inbunden Svenska, 2012-03-29
219
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vill du veta hur du kan svara när folk ställer frågor om din tro? Eller vågar du sällan prata med människor om tro, därför att du är osäker på hur du ska hantera invändningar och kritik? Kanske du själv ibland tvivlar på att det du tror på verkligen är sant?

I denna handbok i kristen apologetik får du hjälp att förklara och försvara kristen tro med filosofiska, vetenskapliga och historiska argument. Författaren William Lane Craig anses av många vara vår tids främste försvarare av kristen tro. Han tar upp fyra klassiska argument för Guds existens, lägger fram historiska bevis för Jesu anspråk och för hans uppståndelse, tar itu med lidandets problem och visar varför den religiösa relativismen inte håller. Längs vägen ger han dessutom inblickar i sin egen livsberättelse.

Till trons försvar vänder sig till icke-specialister och är pedagogiskt uppbyggd med faktarutor, samtalsfrågor, diagram och illustrationer. En guldgruva för alla som vill fördjupa sin tro!

"[Boken] är en lättillgänglig, engagerande och samtidigt djuplodande presentation av argumenten för kristen tro. Läs och låt dig berikas. Pröva argumenten och låt dig utmanas." Ur Stefan Gustavssons förord

Om författaren:

William Lane Craig är professor i filosofi vid Talbot School of Theology i Los Angeles, USA. Han är en internationellt erkänd föreläsare och debattör och har författat eller redigerat ett trettiotal böcker och över hundra akademiska artiklar. Till trons försvar är hans andra bok på svenska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Till trons försvar : handbok i kristen apologetik
  2. +
  3. Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär och svampar från den svenska naturen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär ... av Niki Sjölund (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av William Lane Craig