Jihad : brännande frågor och svar (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2016-06-06
Upplaga
1
Förlag
CredoAkademin
Översättare
Mats Wall
Originaltitel
Answering Islam
Medarbetare
Wall, Mats (form)
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
388 g
SAB
Cmdd.07
ISBN
9789186415204

Jihad : brännande frågor och svar

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-06-06
179
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jihad - brännande frågor och svar tar upp ett av vår tids största problem: Hur ska våld och terror i islams namn bemötas? Författaren tecknar en initierad bild av den historiska bakgrunden och hur jihad kommer till uttryck i dag.

Hur ska vi förstå och förhålla oss till våra muslimska medmänniskor? Med stor värme och kärlek visar författaren på en väg framåt utan att göra avkall på sanningen om jihad. En mycket aktuell och angelägen bok för vår tid.

- o - o - o -

Nabeel Qureshi är talare och föreläsare vid Ravi Zacharias International Ministries. Han är utbildad läkare och har därefter studerat kristen apologetik och religionsvetenskap vid amerikanska universitet. För närvarande doktorerar han i Nya testamentet vid Oxford University i England, där han bor tillsammans med sin familj.

Hans tidigare bok Jag sökte Allah och fann Jesus (CredoAkademin 2015) har legat högt på New York Times bestsellerlista och blivit en stor försäljningssuccé världen över.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jihad : brännande frågor och svar
 2. +
 3. Från terrorns frontlinjer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Från terrorns frontlinjer av Magnus Ranstorp (pocket).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jihad : brännande frågor och svar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Angelägen bok med svar på svåra frågor om islam
  Gunilla Almqvist, 24 juli 2016

  Boken ger överskådliga och lättlästa svar på högaktuella frågor om islam. En skatt som nu finns översatt till svenska. Rekommenderar alla som är intresserade av islam och samhället att läsa denna bok.
  Speciellt nyttig för att öka kunskapen så att vi bättre kan relatera till våra muslimska vänner utan fördomar.
  Jag läste boken på engelska innan den fanns på svenska. Nu ska jag köpa den och rekommendera den till fler i min omgivning.

  Nabeel Qureshi uttalar sig med hög trovärd... Läs hela recensionen

 2. Lättläst bok trots det tunga ämnet
  mojan, 24 juni 2016

  Författaren har upplevt islam från insidan och förklarar utifrån sina grundliga studier med referenser från andra forskare. Han upplevs alltigenom ärlig och trovärdig och gör boken igenom ett sympatiskt intryck.
  Han tar upp självklara frågeställningar utifrån dagens erfarenheter av terrorism, besvarar dem ärligt och gör detta så pass kortfattat att man orkar läsa varje svar till punkt. Författaren har sin erfarenhet av islam i västvärlden och beskriver väl hur tillrättalagd religionen är ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Nabeel Qureshi