Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2019-04-25
Upplaga
1
Förlag
Apologia/CKA
Medarbetare
Wall, Mats (form)
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
185 g
SAB
Cm
ISBN
9789186415334
Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro (storpocket)

Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro

Storpocket Svenska, 2019-04-25
108
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
LITEN HANDBOK om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro är en lång titel på en kort och kärnfull bok. Här får du som läsare ett koncentrat av de viktigaste gudsargumenten så som de ofta formuleras i dag. Språket är utformat så att även den oinvigde ska kunna följa med i resonemangen. En utmärkt lathund för den som vill sätta sig in de bästa argumenten för och emot kristen tro.

"Om jag talar till din lata sida kan jag säga att Tobias Sunnerdahl besparar dig inläsningen av flera tusen sidor apologetisk litteratur och ger dig här själva essensen! Om jag talar till din praktiska sida kan jag säga att du här har en utmärkt liten uppslagsbok - en lathund - som du kan återvända till när du undrar: Hur var det nu de kosmologiska argumenten formuleras? Eller det moraliska argumentet? Eller argumenten för uppståndelsen? Eller den kristna responsen på det ondas problem? Allt serverat på silverfat!" - Ur Stefan Gustavssons förord

TOBIAS SUNNDERDAHL är en ung kristen apologet som har jobbat flera år som ungdomsledare i två kyrkor i Småland. Han studerar för närvarande på Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm, gillar att spela gitarr och är en fena på Rubiks kub.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Liten handbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro
  2. +
  3. Ord för dagen - 365 texter för styrka & sinnesro

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ord för dagen - 365 texter för styrka & sinnesro av Sofia Sivertsdotter (häftad).

Köp båda 2 för 333 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tobias Sunnerdahl

  • Minihandbok om de vanligaste argumenten för och emot kristen tro

    Tobias Sunnerdahl

    DENNA BOK bok är förmodligen den kortaste och samtidigt kärnfullaste boken om kristen apologetik som finns på svenska. Den är perfekt att ha i fickan på skolan eller på arbetsplatsen när de intressanta diskussionerna blossar upp. Den är också...