Finns Gud? : om designargumentet utifrån universums finjustering (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Apologias serie om gudsargument (del 1)
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2019-05-22
Upplaga
1
Förlag
Apologia/CKA
Medarbetare
Wall, Mats (form)
Dimensioner
210 x 140 x 10 mm
Vikt
141 g
SAB
Ceaa
ISBN
9789186415365
Finns Gud? : om designargumentet utifrån universums finjustering (häftad)

Finns Gud? : om designargumentet utifrån universums finjustering

Häftad Svenska, 2019-05-22
112
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
FINNS GUD? Om designargumentet utifrån universums finjustering är den första delen i Apologias nya serie om gudsargument. Här får du som läsare en grundlig genomgång av argumentationen för Guds existens utifrån vetenskapens rön om att universum balanserar på en knivsegg för att möjliggöra liv - något som har fått flera forskare att överge sin ateism och i stället söka sig i riktning mot gudstro.
Själva bokserien syftar till att presentera aktuella argument för Guds existens, formulerade på ett sätt som alla intresserade - men inte nödvändigtvis filosofiskt eller vetenskapligt skolade - kan ta del av. Böckerna förklarar argumenten på en grundläggande nivå men bemöter efter hand även mer avancerade invändningar.
MATS SELANDER är medarbetare hos Apologia - Centrum för kristen apologetik och har studerat teologi och filosofi och har en magisterexamen i religionsfilosofi från Biola University i Los Angeles. Han är redaktör och medförfattare till boken Gud och hans kritiker: En antologi om nyateismen samt författare till boken Utan Jesus ingen mobil i fickan.
ANDRÉ JUTHE har studerat teoretisk och praktisk filosofi och har en magisterexamen i religionsfilosofi samt en doktorsgrad i argumentationsteori från Amsterdams universitet. André har publicerat forskningsartiklar i filosofi som rönt internationell uppmärksamhet. Han är även utbildad lärare har arbetat som lärare under många år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Finns Gud? : om designargumentet utifrån universums finjustering
  2. +
  3. Finns Gud? : om det moraliska argumentet för Guds existens

De som köpt den här boken har ofta också köpt Finns Gud? : om det moraliska argumentet för Gu... av Mats Selander (häftad).

Köp båda 2 för 301 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna