Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
243
Utgivningsdatum
2014-03-04
Upplaga
1
Förlag
TUK Förlag
Dimensioner
125 x 140 x 15 mm
Vikt
340 g
SAB
Oabkb,Qbab
ISBN
9789186419141
Generationsanpassat ledarskap : en bok som lär dig leda och motivera olika generationer (häftad)

Generationsanpassat ledarskap : en bok som lär dig leda och motivera olika generationer

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2014-03-04

Slutsåld

Boken har nominerats till tävlingen Årets Ledarskapsbok av HR-föreningen 2011!

Läs mer
Författaren Linus Jonkman förklarar olika generationers drivkrafter, värderingar och attityder baserat på den uppväxttid de kommer ifrån. Det som gör boken annorlunda i floran av generationslitteratur är att den behandlar flera generationer. Den belyser även hur "rätt ledarskap" betyder olika saker för olika generationer. En av de uppenbara förtjänsterna med boken är att den beskriver hur man skapar förutsättningarna för att flera generationer skall kunna samverka.

Om författarna
Linus Jonkman är född 1975 och är därmed en stolt medlem av Generation X. Han har erfarenhet från ett flertal ledande yrkesroller och är idag verksam som ledarskapskonsult inom projektledning. Linus är en människa som har en förmåga för att brinna för saker. Det han brinner för är ledarskapspsykologi och generationstillhörighet.
Linus har skrivit böckerna Generationsanpassat ledarskap, Egonaut 1 - jaget och ordet, Egonaut 2 - ledarskap och kaos och Egonaut 3 - drivkraft och motivation.
"När jag hör en briljant människa prata i 30 minuter om något intressant, funderar jag direkt på hur jag skulle kunna återberätta detta på 3 minuter för någon annan. Min strävan att ständigt förenkla och förtydliga har blivit min styrka. Genom detta tänkande har jag lyckats få en rejäl bredd på mina tre Egonautböcker som nu spänner över allt från retorik och personlighetsdynamik till kreativitet och engagemangspsykologi."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linus Jonkman