150 ledningsgrupper senare : vår bild av en dold potential (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2014-03-04
Upplaga
1
Förlag
TUK Förlag AB
Dimensioner
220 x 155 x 20 mm
Vikt
380 g
SAB
658.4,Qbab
ISBN
9789186419318

150 ledningsgrupper senare : vår bild av en dold potential

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2014-03-04

Slutsåld

Den här boken sammanfattar författarnas erfarenheter av att ha jobbat med över 150 ledningsgrupper och där sett ett antal hinder för att nyttja potentialen i gruppen och därmed utveckla hela företagets lönsamhet.

Läs mer
Oavsett bransch eller storlek på företag är den största ledarskapsutmaningen att implementera en förändring så att den bli varaktig. Att jobba fram strategier eller prata om förbättring är en sak - att genomföra i praktiken är en helt annan.
Att utvecklas och förändras på kort sikt klarar organisationen på egen hand, är det inte då företagsledningens uppgift att säkerställa en utveckling på längre sikt? Är det inte detta som är ledningsgruppens uppgift? Om denna tes är sann finns en dold potential.
Vår förhoppning är att du ska se boken både som en inspirationskälla till utveckling och en plats där du kan hämta konkreta tips när du behöver det. En bok att ha nära till hands i vardagen.

Om författarna
Roy Bartilson har 27 års erfarenhet från ett av Sveriges största it-företag varav 15 år i ledande befattning, vilket har gett honom lärdomar och insikter om ledarens tuffa utmaningar. Roy är särskilt intresserad av vilka faktorer som påverkar människors engagemang och utvecklingskraft och hur man omsätter detta i förändringsprocesser.
Per Malmberg har under 18 år arbetat som chef och lärare inom försvarsmakten vilket gett honom en pedagogisk skolning samt erfarenhet av att leda på såväl direkt som indirekt nivå. Han har även, som grundare av Ledarskaparna, 20 års erfarenhet inom facilitator- och konsultbranschen.
Båda författarna är verksamma på Ledarskaparna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 150 ledningsgrupper senare : vår bild av en dold potential. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Det finns för få böcker om Ledningsgruppsarbete och...
    Arne Johansson, 2 juli 2013

    Det finns för få böcker om Ledningsgruppsarbete och det här en en riktigt bra. Den innehåller 20 fallstudier och konkreta råd för hur illa fungerande ledningsgrupper kan blir bättre. Kopplar bra till existerande ledningsteorier.
    Den har också en underhållsfaktor när man läser fallstudierna.

Visa alla 1 recensioner