Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2014-03-04
Upplaga
1
Förlag
TUK Förlag AB
Dimensioner
210 x 147 x 15 mm
Vikt
232 g
SAB
Bv,000,Pubd,005.3
ISBN
9789186419400
# Twitterboken : smarta tips från första kvittret till att flyga fritt (häftad)

# Twitterboken : smarta tips från första kvittret till att flyga fritt

(5 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2014-03-04

Slutsåld

Osäker på om Twitter kan vara något för dig? Eller finns du på Twitter men vet inte riktigt hur du ska göra för att få ut något av det?
Liknar förkortningar och symboler grova stavfel?

I #Twitterboken - smarta tips från första kvittret till att flyga fritt, får du såväl en grundläggande manual som affärstips kring hur du får ut det bästa av twitter. Den innehåller även exempel på framgångsrika tweets och hur du ska tänka strategiskt i ditt Twitteranvändande.

Författaren, Sophia Sundberg, föreläser och utbildar i Twitter. Hon utsågs till Årets Affärsnätverkare 2009 för region Stockholm/Uppsala och nominerades till Stora Talarpriset 2012.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av # Twitterboken : smarta tips från första kvittret till att flyga fritt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Praktisk vägledning för twittrare
  Nina (Haninge), 26 februari 2015

  Twitter är ett av de sociala medierna att räkna med framöver, och en guldgruva för egenföretagare. Läsaren får i denna bok en enkel och lättsam vägledning till att börja twittra. Allra mest nytta av boken har kanske nybörjaren, men även den som redan är igång på twitter kan ha användning av alla handfasta tips om hur man får följare och skapar framgång i affärslivet med hjälp av denna kanal.

 2. Bra bok
  Elias , 20 februari 2015

  Sophias bok är en bra start för dig som är ny på twitter,nyfiken på twitter eller helt enkelt bara vill veta mer om twitter. Rekommenderas starkt!

 3. Härligt inspirerande!
  Maria , 18 februari 2015

  Det är inte en enkelt för en 40+ att sätta sig in i all social media som finns idag. Sophia sätter en enkel och lättsam prägel på hur det fungerar och med glimten i ögat förklarar de olika alternativen som finns.... Tack Sophia, nu kan jag prata det "rätta" språket med min tonårsdotter!

 4. Detta är i särklass den sämsta bok jag läst vad...
  Stefan, 13 januari 2014

  Detta är i särklass den sämsta bok jag läst vad beträffar skriftspråket. Jag får intrycket av att boken är skriven av någon som inte förstått skillnaden mellan skrift- och talspråk. Hade någon talat till mig på det sätt boken är skriven hade jag förmodligen inte orkat lyssna särskilt länge. Jag slutade läsa redan på sidan 18. Boken hade förmodligen också kunnat kortas ned om författaren hållit sig mer saklig och lämnat ute långa ganska triviala utläggningar och upprepningar. Vill du läsa böck... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Sophia Sundberg

Bloggat om # Twitterboken : smarta tips från första ...