Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2014-03-04
Upplaga
1
Förlag
TUK Förlag AB
Dimensioner
213 x 145 x 10 mm
Vikt
205 g
SAB
Ex
ISBN
9789186419417
Guide för unga arbetssökande : skit som fungerar! (häftad)

Guide för unga arbetssökande : skit som fungerar!

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-03-04

Slutsåld

Den här guiden visar steg för steg hur du går från att söka arbete till att tacka ja till ett nytt jobb. Det är med arbete som med pengar eller skolan: alla har en relation till ämnet och en åsikt. Vi struntar i åsikterna och har istället skrivit en praktisk bok som hjälper dig att öka dina chanser för att lyckas.

Läs mer
Här finns beskrivningen om hur du hittar företagen du inte visste fanns. Vi visar hur du förbereder dig inför intervjun, hur du skriver en CV som hjälper dig under intervjun och en enkel formel för att skriva ett personligt brev till en arbetsgivare.
I arbetet med boken har vi intervjuat arbetsgivare, arbetssökande och rekryterare som delar med sig av råd och tips. Du hittar även ett kapitel med saker människor önskar att de inte hade gjort under sin jakt på arbete.
Läs och gör - skaffa ett eller flera jobb.

Om författarna
John Johansson, född 1973 i Säffle, Värmland bor i Glänne, lantligt beläget utanför Karlstad, tillsammans med sin fru och barn. John är föreläsare och konstruktör av utbildningsmaterial för TUK. John har under de senaste åren sett många delar av säljyrket inom IT-branschen. Tillsammans med Tomas Gustavsson skrev John Ledarskapsdagboken.
John startade inte sin yrkesbana som säljare utan han har arbetat som systemutvecklare under flera år innan han stegvis gick över till säljsidan. Från 2003 till 2007 arbetade John som affärsenhetschef i ett större IT-konsultbolag och 2008 drev John ett IT-konsultbolag som etablerat sig i Karlstad. Från 2012 arbetar John som affärsutvecklingschef på Reffekt.
Kim Johansson, född tidigt nittiotal i ett orangebrunt kök i Säffle. Började prata väldigt tidigt men lärde sig att cykla sent. I brist på ungdomsgårdar startade han vid 13-års ålder, ihop med några kompisar sin egen.
Två år senare flyttade han till Uppsala för att göra "lumpen för 90-talister": plugga media. Där blev han kvar och idag arbetar Kim kvällstid på en teater och tillbringar dagarna med att lära sig hur man lär datorer att prata. När han inte arbetar eller skriver böcker gillar han att titta på bilder på gulliga katter eller springa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Guide för unga arbetssökande : skit som fungerar!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Författarna Kim och John har verkligen skrivit en...
    Stefan Jonsson, 7 november 2013

    Författarna Kim och John har verkligen skrivit en fungerande och lättillgänglig guide till det, rätt komplicerade ämnet "konsten att skaffa sig ett jobb". Mycket bra och "enkla" (om det nu finns något enkelt i en jobbsökarresa) tips, att hålla i handen under jobbet man måste göra för att skaffa sig en anställning. Bra och lätt språk, med handfasta tips som man, rakt av, kan använda sig av. Undertiteln är "Skit som fungerar", jag skulle vilja säga "Bra på riktigt".

Visa alla 1 recensioner