Påvar i moderna tider (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
431
Utgivningsdatum
2006-09-01
Förlag
Catholica AB
Illustrationer
ill.
Dimensioner
230 x 145 x 35 mm
Vikt
660 g
SAB
Ckba
ISBN
9789186428273
Påvar i moderna tider (inbunden)

Påvar i moderna tider

Inbunden Svenska, 2006-09-01
275
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det tjugonde århundradets stora teman; fascism, världskrig, demokrati, globalisering och sekularisering belyses här genom en med svenska mått mätt ovanlig lins: Vatikanens.
Fjärran från sensationella de Borgiahistorier och konspirationsteorier lär vi här känna 1900-talets påvar - mycket märkvärdiga och sinsemellan olika män som valdes att leda den Katolska kyrkan i en tid av förändring.
»Påvar i moderna tider« är en matnyttig introduktion till ett fascinerande ämbete, en inblick i den lilla Vatikanstaten varifrån en dryg miljard människor vägleds, men också en bok om Europa, världen och det århundrade vi idag så gärna vill greppa och förstå.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Påvar i moderna tider
  2. +
  3. Jesus Kristus Faderns Ord

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jesus Kristus Faderns Ord (inbunden).

Köp båda 2 för 472 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Cavallin

Övrig information

"Påvar i moderna tider" är en matnyttig introduktion till det fascinerande påveämbetet, en inblick i den lilla Vatikanstaten varifrån en dryg miljard människor vägleds, men också en bok om Europa, världen och det århundrade vi idag så gärna vill greppa och förstå. Det tjugonde århundradets stora teman - fascism, världskrig, demokrati, globalisering - och - sekularisering belyses här genom en med svenska mått mätt ovanlig lins: Vatikanens.