Vandra på La Gomera (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
218
Utgivningsdatum
2016-05-31
Upplaga
1
Förlag
Vildmarksbiblioteket
Översättare
Emma Eronson
Originaltitel
Turguide til La Gomera
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
420 g
SAB
Npaai.08
ISBN
9789186433543
Vandra på La Gomera (häftad)

Vandra på La Gomera

(1 röst)
Häftad Svenska, 2016-05-31
219
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Författarparet Birger och Anita Løvlands vandringsguider är mycket populära och särskilt böckerna om Kanarieöarna, som fortfarande är ett av våra mest frekventerade resmål. Løvlands guider har fokus på vandringsturer men inne-håller även mycket information som alla resenärer till öarna har nytta av.

Att vandra på Kanarieöarna erbjuder tre olika sorters upp-levelser. Den första upplevelsen är exotisk och spännande natur. Den andra är de många intressanta kulturminnena som finns längs gamla stigar och färdvägar. Sist men inte minst upplever man människorna och det lokala livet på ett helt annat sätt än när man bara rör sig runt hotellet, badstranden, affären och restaurangen.

La Gomera ligger bara 45 minuter med färja från Los Cristianos på Teneriffa och man kan flyga från flera andra av öarna. Vilda och vackra La Gomera är bara en sjättedel så stor som Teneriffa, men erbjuder en stillhet som står i kontrast till det mer hektiska turistlivet på Teneriffa och Gran Canaria.

Under de senaste åren har det hänt väldigt mycket på Kanarieöarna när det gäller vandring. Skyltningen av befintliga leder har förbättrats och många nya leder har lagts upp. Därför kan den här boken bjuda på hela 35 fantastiska turer på La Gomera. Det är vanligt att man tar en dagstur med utgångspunkt från Teneriffa, men för att verkligen uppleva La Gomeras spännande natur och kultur, bör du välja att bo på ön en vecka.

Guiden för La Gomera Guiden innehåller, förutom tips om 35 upplevelserika vandringsturer, även en vägbok för den som vill upptäcka ön med bil.

I och med denna guide finns numera nyutgivna guider för Gran Canaria, Lanzarote och Fuerteventura, Teneriffa, samt La Gomera. Det innebär totalt flera hundra härliga vandringsturer att välja och vraka bland.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vandra på La Gomera
  2. +
  3. Vandra på Teneriffa : 96 turer till fots

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vandra på Teneriffa : 96 turer till fots av Anita Løvland, Birger Løvland (häftad).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Vandra på La Gomera