Åland : vandra, cykla, paddla (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
325
Utgivningsdatum
2020-04-30
Förlag
Vildmarksbiblioteket
Dimensioner
190 x 128 x 25 mm
Vikt
501 g
SAB
Nddz Åland
ISBN
9789186433741
Åland : vandra, cykla, paddla (häftad)

Åland : vandra, cykla, paddla

Häftad Svenska, 2020-04-30
259
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Möjligheterna till friluftsliv på Åland är idealiska. Den här guideboken ger dig tips om de bästa turerna, antnigen du ska vandra, cykla eller paddla.

Åland ligger i Finland och mitt ute i havet; så nära, så lika och ändå så annorlunda. Åland har idag knappt 29 000 invånare, har sedan 1954 egen flagga och ger ut egna frimärken. Det har självstyrelse inom Finlands gränser, är demilitariserat och enspråkigt svenskt.

Hav och land och mötet mellan dessa är huvudingredienserna i naturupplevelsen. Det är lätt och billigt att färdas mellan öarna med den utomordentliga färjetrafiken. Det finns dessutom gott om övernattningsmöjligheter.

I den här guideboken beskrivs 32 vandringsturer, 13 cykelturer och 29 paddlingsturer. För varje tur beskrivs hur du tar dig till startpunkten, hur du hittar runt och vad du kan uppleva. Turerna beskrivs med text, kartor och foton. Guideboken innehåller också avsnitt om Ålands historia, natur, kulturella evenemang, museer och mycket annat. Ett särskilt avsnitt tipsar om en mängd boenden på Åland, inklusive den åländska skärgården.

Olle Persson är en etablerad guideboksförfattare. Han har tidigare skrivit flera guideböcker om vandring, paddling och cykling. Detta är en uppdaterad och rejält utökad utgåva av hans Åland-gudie.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Åland : vandra, cykla, paddla
  2. +
  3. Villfarelser - kalender 2023

De som köpt den här boken har ofta också köpt Villfarelser - kalender 2023 av Mathias Leclér (Övrigt).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Olle Persson