Nekromantikerns krig 2 : Mittelspiel (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Svärdens väktare (del 9/12)
Antal sidor
511
Utgivningsdatum
2013-08-08
Upplaga
1
Förlag
Coltso
Översättare
Britt-Marie Ingdén-Ringselle
Originaltitel
Vojna maga 2
Medarbetare
Jonsson, Christer (form)
Dimensioner
244 x 155 x 45 mm
Vikt
1056 g
SAB
Hce
ISBN
9789186437596

Nekromantikerns krig 2 : Mittelspiel

(25 röster)
Inbunden,  Svenska, 2013-08-08
219
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Inkvisitionens heliga armé under fader Etlaus hårdföra ledning fortsätter oförtröttligt sin fanatiska jakt på den vedervärdige Förintaren. Magikerna Aneto och Megana bistår fadern allt mer motvilligt, eftersom de börjar ana att han slutgiltigt förlorat förståndet... eller kanske rentav är den sanne Förintaren.
Klara Kummels lilla trupp vandrar söderut, vägledda av två duotter och bevakade av rödgröna krigare med långa liar, medan kejsarens legioner är upptagna av de hårda striderna med angriparna från Rämnan, Semandras månghövdade kavalleri och de upproriska baronerna, som lyckats få över de flesta Regnbågsmagiker på sin sida. Frågan är om också Färglösa nerg har lierat sig med någon, eller om den hemlighetsfulla orden alltjämt står utanför den här världens angelägenheter?
Mitt ute i den brännheta öknen förbereder några magiker blodiga, uråldriga ritualer för att återuppväcka den legendariske Evengar av Salador, den störste svartmagikern av alla tider. Om tilltaget lyckas kommer ännu en mäktig kraft att blanda sig i kampen om arma, eländiga Evial.
I ett förtvivlat försök att avvärja den annalkande katastrofen åkallar Fess och hans drakflicka Lo katten dvärgarmén som Svarta tornet en gång visade dem i en gåtfull drömsyn...

»Svärdens väktare« är en serie i tolv volymer. Detta är den nionde boken och andra delen av den stora finalen i Nick Perumovs hyperboliska, ryskwagnerianska fantasyopera.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nick Perumov